Weekendtur Til London

Romantisk, storbyliv og shopping
Tag på weekendtur til London og få et afbræk fra hverdagen, boblende af romantik, storbyliv og shopping. Takket være de mange lavprisflyselskaber kan du for ganske beskedne beløb booke en weekendtur til London og få en oplevelse for livet. Oplev Madam Tussauds, London Zoo, British Museum og meget, meget mere. Her på siden kan du finde inspiration og rejsetips inden din weekendtur til London. Rigtig god fornøjelse.
Weekendtur til London – med eller uden børn
Velkommen til London, en smuk, pulserende storby, som byder jer indenfor til et væld af oplevelser, kunst, kultur, kulinariske oplevelser, et festligt natteliv og ikke mindst et rent eldorado af shopping muligheder. Invitér kæresten eller ægtefællen med på en romantisk weekendtur til London og lad jer charmere af byens mange åndehuller, rosenbede og intime spisesteder. Du kan også invitere din bedste ven eller veninde med og få nogle intense dage med sjov, fest, shopping og god mad. En weekendtur til London egner sig også fortrinligt til børnefamilier, da flyveturen er kort, faciliteterne gode og byen sprængfyldt med børnevenlige forlystelser, såsom den verdensberømte legetøjsbutik Hamley’s på Regent Street, Sea Life London Aquarium med flotte fisk fra hele verden, de mange musicals henvendt til børn, eksempelvis Lion’s King og Troldmanden fra Oz eller det gigantiske pariserhjul The London Eye, som giver udsigt over hele byen og tilbyder spændende 4D oplevelser. En weekendtur til London er således velegnet til alle aldre, takket været byens mangfoldighed.
Indendørs aktiviteter
Byder jeres weekendtur til London på lutter regn, har byen heldigvis et væld af spændende indendørs aktiviteter. Oplev kunstmuseet Wallace i et imponerende, gammelt herskabspalæ nær Oxford Street, hvor I kan se møbler, porcelæn og våben fra det 18. århundrede samt berømte malerier af blandt andre Rembrandt og Titian i det prægtige Hertford House. Her kan I få et interessant indblik i overklasselivet i det gamle London. Blandt de gratis museumsoplevelser finder I blandt andet det populære British Museum i Bloomsbury, hvor der er udstillet velbevarede mumier med en spændende historie. Der er også mulighed for en spadseretur under det enorme glastag i den såkaldte Great Court. Endelig er der naturligvis voksmuseet Madame Tussauds; en af Londons mest eftertragtede turistattraktioner, hvor I kan se livagtige genskabninger af de største stjerner gennem historien.
Udendørs aktiviteter
Skulle vejret være med jer på jeres weekendtur til London, kan I opleve byen fra sin smukkeste side, med de mange farverige markedsboder, duftende blomsterbede, brede boulevarder og de karakteristiske røde busser, som ses overalt i byen. Nyd solen i Regent’s Park, som lokker med åbne vidder og smukke, farvestrålende rosenbede eller nyd en pint på en af byens mange hyggelige pubber med udendørs servering. Har I børnene med på jeres weekendtur til London, finder I også en spændende Zoologiske Have i byen, hvor I kan se dyr fra hele verden. I kan også gå ad Regent’s Park Road; en hyggelig gade præget af cafeer og restauranter til den høje græsklædte bakke Primrose Hill, hvorfra I får en storslået udsigt over byen. Den perfekte location til gode fotos og et must-see på jeres weekendtur til London. Passerer I Primrose Hill lander I i en af Londons smukkeste og mest hyggelige områder; det perfekte sted til en picnic med udsigt til Londons skyline og med adskillige butikker, der bugner af lækkerier til frokosten.
Shopping i London
Er jeres weekendtur til London dedikeret til shopping, bør I starte i det nordlige London, hvor hele bymidten syder af fashion. Her finder I de fedeste mærker og skønneste accessories, og der er store chancer for at gøre et godt køb. Tag fra verdensberømte Oxford Street til de livlige markedsboder på trendy Camden Market, hvor der bugner med mærketøj. Herfra kan I tage metroen til East London, som er kendt for at have de nyeste trends og mest kreative produkter. Skal det være ekstravagant? Så kan det anbefales at tage til West London, hvor de største og mest luksuriøse fashion butikker ligger side om side og lokker med tidens hotteste brands og designs. Vil I have endnu mere shopping på jeres weekendtur til London, kan I besøge Dover Street Market, Old Spitalfields Market eller Sunday Up Market, som alle tilbyder mode til gode priser. I kan også tage en shoppetur ned ad High Street Kensington, Jermyn Street eller Kings Road, som alle er kendt for deres spændende modebutikker. Uanset hvor i London, I shopper, vil den eksklusive fashion, coolness og aktualitet gøre oplevelsen til noget ganske særligt.