Weekendophold London

Kun en time fra København
Forkæl dig selv og en du holder af med et dejligt weekendophold London. Med kun en times flyvning og priser helt ned til et par hundrede kroner per vej, er London tættere på, end du tror. Pak kufferten og kom langt væk fra hverdagens travlhed i et par dage. Efter et weekendophold London vil du komme hjem med fornyet energi og masser af gode oplevelser i bagagen. Uanset om du er til kulturelle oplevelser, fodbold og fadøl, god mad, shopping eller forlystelser med børnene, vil du blive overrasket over Londons mange tilbud. Byen er en smeltedigel af spændende eventyr, og kun fantasien sætter grænser, når I skal planlægge jeres weekendophold London.
Romantisk weekendophold London
Lad kærligheden blomstre i de helt rigtige rammer. Invitér kæresten eller ægtefællen med på et romantisk weekendophold London og nyd nærværet i den smukke storby. Forkæl jer selv med wellness og gastronomiske middage, overnat på en af byens mange eksklusive hoteller og nyd dagene med at gå hånd i hånd gennem Londons mange hyggelige, snoede gader, omkranset af butikker og caféer. Gør holdt ved nogle af de mange pubber og nyd en kold pint, tag i teater eller til musical og lad jer forføre af byens charmerende og stemningsfyldt atmosfære. De mange grønne områder inviterer til afslapning og picnic dagen igennem, og der således er lagt op til romantik i særklasse, når I bestiller weekendophold London.
Jul i London
Er I træt af juletravlhed, smat og slud? Så pak kufferten og tag på jule weekendophold i London. Det bliver stadig mere populært at fejre højtiden udenlands og dermed slippe for stress og jag i dagene op til juleaften. Med et weekendophold London kan I nøjes med at nyde og lade jer opvarte. Frem for at ræse rundt i supermarkederne for at få købt de sidste ting til julebordet, kan I nyde tiden med hinanden. Tag på opdagelse i byen, lad jer friste af byens mange shopping muligheder og glæd børnene med sjove forlystelser såsom Madam Tussauds, London Zoo og det store London Akvarium med fisk fra hele verden. Om aftenen kan I sætte jer til et veldækket bord, velvidende at I hverken skal tænke på opvask eller oprydning, men blot på at hygge jer. Jule weekendophold i London – stressfri juleferie for hele familien.
Fly og hotel
Når du bestiller weekendophold London, kan du vælge mellem en komplet pakkerejse med alt inkluderet i prisen, eller du kan selv planlægge dit ophold og bestille flybillet og hotel uafhængigt af hinanden. Hvilken af mulighederne du bør vælge, er en smagssag. En pakkerejse er langt det nemmeste og hurtigste. Med få klik har du sikret dig både transport, hotel og muligvis også forplejning og underholdning. Planlægger du selv dit weekendophold London, kræver det en del mere forberedelse, til gengæld kan du også få det præcis, som du ønsker. Derudover er der gode chancer for at spare penge, når du selv tilrettelægger rejsen. Prøv for eksempel www.momondo.com eller www.flybillet.dk, når du skal finde de billigste billetter til London. Hoteller i London kan du eksempelvis finde på www.booking.com eller www.hotelweb.dk.
Inspiration til dit weekendophold London
For at få mest muligt ud af jeres weekendophold London, er det en god idé at planlægge hjemmefra, hvad I gerne vil opleve. På den måde undgår I spildtid med at bladre i turistguides og kigge i kort, men kan kaste jer direkte ud i oplevelserne. Eksempelvis kan det være en fordel at undersøge, hvad der foregår i byen under jeres ophold. Går der nogle musicals, I gerne vil se? Er der nogle koncerter, teaterstykker, optog eller andre arrangementer, som passer med tidspunktet for jeres weekendophold? London syder af underholdning fra morgen til aften, så der er rigeligt at vælge imellem, det er mere et spørgsmål om at beslutte hvad, man gerne vil opleve. På den måde kan I også booke billetterne hjemmefra, så I er sikre på at få en plads. Skyd ferien i gang med en full english breakfast og nyd en weekend med shopping, rundture i de karakteristiske røde dobbeltdækkerbusser, spadsereture langs Themsen og besøg på nogle af byens verdensberømte seværdigheder såsom Big Ben, Trafalgar Square, The National Gallery, Piccadilly Circus og meget, meget mere. Afslut dagene med en god middag på en af byens mange gode spisesteder og nyd en pint på den nærmeste pub.