Tur Til London

Kun en time væk
Brug for ferie? Hvad med en tur til London? Rejsen tager kun en times fra København, og du finder masser af billige afgange hele året. En tur til London er ideel, hvad enten du rejser med eller uden børn, med kæresten, vennerne eller kollegerne. Takket være de gode priser på fly og hotel, kan du få en storbyferie med masser af gode, sjove og hyggelige oplevelser, uden at det koster en formue. Læs videre her på siden og find tips til, hvordan du arrangerer en skøn og prisvenlig tur til London med alt hvad dertil hører af selvforkælelse, god mad, seværdigheder og shopping.
Billig tur til London
Stadig flere danskere forkæler sig selv med en tur til London, hvor batterierne lades op, og der er tid til nærvær, romantik og afslapning. En af årsagerne til, at London er blevet så populært et rejsemål er de gode priser og den korte rejsetid kombineret med et væld af oplevelser. En tur til London behøver ikke at koste mere end 500 kroner tur/retur, og booker du oven i købet et prisvenligt hotel, måske i forbindelse med en afbrudsrejse London, kan du holde de samlede udgifter på et særdeles attraktivt niveau. Kig efter billige flybilletter London hos nogle af de mange lavprisselskaber såsom Norwegian, Cimber og Easyjet. Du kan også søge på eksempelvis www.flybillet.dk, som sammenligner priser fra mange forskellige selskaber på én gang.
Velkommen til London
En tur til London byder på et overflødighedshorn af forlystelser, fashion shopping, hyggelige pubber, romantiske spisesteder og charmerende bymiljøer. Derudover finder du en lang række interessante og verdensberømte seværdigheder såsom Big Ben, Madam Tussauds, Tower of London, Piccadelly Circus og meget mere. Selv med en kort weekend tur til London kan du nå at opleve en masse, fordi alting er indenfor rækkevidde i den pulserende storby. Tag nemt metroen på tværs af byen, eller få et forrygende overblik fra en af de hyggelige røde dobbeltdækkerbusser, som dagligt tilbyder rundvisninger.
Romantisk tur til London
Mange danske par vælger at tage en tur til London for at nyde et romantisk weekendophold, langt fra hverdagens stress og jag. Få kærligheden til at blomstre på ny og nyd nærværet og tiden sammen i en af Europas mest romantiske storbyer. Forkæl jer selv med wellness, spadsereture langs Themsen, candle light dinners og en god nats søvn på en af byens mange lækre hoteller. Uanset om I trænger til at få gnisten tilbage i forholdet, eller I blot ønsker at forkæle jer selv og hinanden med lidt ekstra luksus, er en tur til London den ideelle genvej til kvalitetstid, nærvær og romantik i smukke omgivelser.
Tur til London – med børn
Har I børn, er det oplagt med en familie tur til London. De billige priser og den korte flyvetid gør det overkommeligt, selv med små børn. Byen bugner af sjove og interessante forlystelser for børn, såsom London Zoo, det gigantiske pariserhjul London Eye, et spændende akvarium med fisk fra hele verden samt et væld af børnevenlige musicals, teaterforestillinger og flotte optog gennem byens gader. På byens mange hyggelige spisesteder er der rig mulighed for at finde prisvenlige menuer, tilpasset de mindstes smagsløg. Takket være den gode offentlige transport, er det nemt at komme omkring i byen, og det er således både hyggeligt og økonomisk attraktivt at invitere familien med på en tur til London.
Shopping tur til London
Mangler du de sidste julegaver, eller trænger garderoben til fornyelse? En tur til London byder på shopping i særklasse, hvad enten du er til sjove loppefund eller ekstravagant fashion fra de største designere. Med det enorme udvalg og de mange lækre designs, kan en tur til London være den perfekte løsning, hvis garderoben trænger til et pift, eller du mangler den helt rigtige gave til kæresten. I den modebevidste storby kan du finde top brands, som end ikke er nået til de danske butikker og gøre en god handel på mærkevarer af højeste kvalitet. Det er også blevet populært at kombinere juleshoppingen med skønne storbyoplevelser og klare begge dele på en sjov og prisvenlig tur til London. Forkæl dig selv med storby shopping i første klasse – bestil tur til London allerede i dag.