Storbyferie London

At tage på storbyferie i London er blevet nemt og billigt de senere år. Der er kommet mange nye luftfartsselskaber, der konkurrerer mod hinanden. Det er jo fantastisk for os forbrugere, som på den måde altid har adgang til billige flybilletter, når trangen til et weekendophold uden for landets grænser melder sig. Hvad enten man har lyst til at komme væk fra Danmark alene, med familien, kæresten, gutterne eller veninderne, så er London et rigtig godt sted at tage til. Hvis man søger lidt på nettet, finder man lynhurtigt billige flybilletter, som oftest kan erhverves for omkring 4-500 kr tur/retur. Det er en pris, der især tiltaler unge mennesker, der gerne vil ud og opleve lidt, men måske går på gymnasiet og er på SU. Så hvis du og gutterne (eller ’gutinderne’) har gået og overvejet at tage på en storbyferie, er det bare med at droppe den sidste øl i byen og få sparet lidt penge sammen, så I kan komme til London.
Ligesom med billige flyrejser, er det nemt at finde et billigt hotel i London, men der er også et andet fint alternativ. KFUK London, der en kristen organisation, har et hostel i London, hvor der bor alt fra musikere på turné i England, studerende, unge danskere som arbejder i London og ganske almindelige danske turister. Huset er placeret fint i forhold til den famøse undergrundsbane, har trådløst internet og tv-stue, og så koster en enkelt overnatning kun 19 britiske pund (ca 170 kr). Det er dog forbudt at drikke alkohol i huset, hvilket måske kan afskrække nogle. Skulle dette være tilfældet, er det blot at finde et billigt hotel eller en billig lejlighed i London. Det er, som tidligere nævnt, utrolig nemt og det kræver ikke den store indsats på google at finde ud af, hvordan man finder og booker et billigt sted at overnatte i den engelske hovedstad.
Når der er styr på både afrejse og indkvartering, er det naturligvis også en god idé at overveje, hvad man skal bruge tiden på. Om dagen kan alle de traditionelle seværdigheder i London besøges. Hyde Park, Westminster Abbey, Buckingham Palace og British Museum er alle fantastiske lokationer, der er et besøg værd. Ved hjælp af et rejsekort til byens glimrende undergrundsbane, kan man sagtens komme vidt omkring, selvom man kun er i London på et weekendophold. Hvis man er ung og gerne vil ud og vise flaget i nattelivet, er det verdenskendte Ministry of Sound, et rigtig godt sted at starte sin diskoteksrundfart i London. Derudover er der, som alle ved, et utal af pubber og restauranter, hvor man kan få stillet sulten med fish ’n chips og tørsten med en pint.