Sommer London

Det er skønt at holde miniferie i London, især om sommeren. Vejret i London er ganske udmærket om sommeren, omtrent ligesom i Danmark. DMI har en fremragende service på deres hjemmeside, hvor man kan se gennemsnitstemperaturen for alle årets 12 måneder. I sommermånederne er der rigtig god chance for sol og over 20 grader. Der er dermed lagt op til at bruge sin storbyferie i London udendørs.
Mest oplagt er det at opleve Hyde Park, den gigantiske have, i fuldt flor. I Hyde Park kan man leje en lille vandcykel og begive sig ud på parkens store sø, mens man nyder livet. Når man har nydt det flotte område, skal man ikke snyde sig selv for at vandre ned til Buckingham Palace. Udenfor dronningens hjem, bliver man mødt af et unikt syn, hvis man rammer paladset i rette tid. Det legendariske vagtskifte er en af Londons flotteste gratis seværdigheder. Netop de gratis seværdigheder i London er nærliggende at besøge, hvis man vælger at tilbringe sin sommer i London. Og der er nok af dem!
Når man har beundret vagtskiftet ved Buckingham Palace, skal man ikke snyde sig selv for at vandre ned til det britiske parlament, der ligger ned til floden Themsen. Over parlamentets imponerende bygning stiger det enorme klokketårn, Big Ben, op.
Listen af fantastiske, og gratis, seværdigheder er utrolig lang. Visitlondon.com er et rigtig godt sted at starte, når man sidder i Danmark og påbegynder planlægningen af årets sommer tur til London.
Når man har researchet nok til, at man er overbevist om, at London skal være sommer turens destination, skal man have fundet en billig flybillet og et billigt hotel. Billige flybilletter til London er nemme at finde, hvis man klikker forbi google og laver en søgning. Man kan finde masser af billige flybilletter med forskellige luftfartsselskaber til London, både fra Billund og København. Hvis man bestiller sin rejse i god tid, kan man sagtens komme af sted for omkring 500 kr retur.
Det er også nemt at finde billige hoteller og hostels i London. Det kan anbefales at finde et godt hostel i London. Igen-igen er google vores ven. Der er dog nogle store spillere på markedet, der fungerer ganske godt. Hotels.com er et godt bud på en side, hvor man kan booke sit billige hostel eller hotel i London.