Shopping London

Hvis der er noget, der kan virke kurerende mod halvtriste vintermåneder med halvdårligt vejr, så er det, i det mindste for de fleste hunkønsvæsener, en gennemført omgang shopping, hvor dankortet får lov til at gløde en smule. En tur igennem den lokale gågade kan helbrede de fleste symptomer, men hvis du vil være sikker på at stille trangen fuldstændigt, kan en shopping tur i et pulserende storbyliv være noget nær nødvendig.
Forestil dig at tage et par veninder eller tre under armen, finde de billigste billetter til London på momondo eller ryanair og gennemføre en ordentligt omgang London shopping på bedste Sex and The City-maner med europæisk jord under fødderne.
Der er noget for enhver smag, hvad enten du følger nutidens højeste mode, er vintage-prinsesse eller punk inspireret – du kan finde det hele på en dag med London shopping. Er du til punk eller retromøbler, så tag en tur på Camden Market – stedet hvor stilbevidste mennesker, goths såvel som street people og punkere, siden 1975 har mødtes. Her sælges ikke kun tøj, men også kunst, smykker, møbler og brugskunst. Er du til jamaicanske rytmer og reggae, så tag på Brixton Market, hvor der sælges alt fra tøj til køkkengrej og eksotiske frugter. Er du i London fredag eller lørdag og vil du hellere have et kig ind i de nyeste designere, som endnu ikke er brudt helt igennem, så tag på Portobello Road Market, hvor der også bliver solgt second hand-tøj og antikke møbler – og frugt og grønt til hverdag.
Lad tiden flyve af sted, mens du udforsker de utallige muligheder og finder lige netop det, som du ikke kan leve uden og bare bliver nødt til at eje! I „The heart of London Shopping„ – også kendt som Oxford Street, kan du opleve Europas travleste handelsgade og på Regent Street, mødes kvalitet og stil. Shopper du i Downtown London kan du finde alle elementer af hvad London shopping indeholder, bevæger du dig til gengæld ud i andre dele af byen vil du opdage, at forskellige trends hersker. Tager du til West London, finder du dig selv i den pæne bydel, hvor butikkerne er eksklusive og fornemme. Bevæger du dig til gengæld til East London, er du der, hvor kreativiteten blomstrer og nye trends fødes. Alle bydele har deres særpræg – i syd af der markeder med masser af farver, i nord er der Primrose Hill, Camden og Hampstead, som alle giver en helt særlig indkøbsoplevelse.