Rejser London Billig

Der er utrolig mange europæere, der tager på en billig weekendtur til London. Det er der mange grunde til, f.eks. er det utrolig billigt at rejse til London. Flybilletterne er nemlig styrtdykket i pris de sidste par år, så det er muligt at lave en billig rejse til London. Når man gerne vil finde billige flybilletter, er det en god idé at købe dem på nettet. Mange af de største flyselskaber har nemlig ofte store rabatter, når man køber sine flybilletter online. Det er klart, at de sparer arbejdskraft, når de får en computer til at ordne sagerne for dem. Det er en ren win/win situation, både for selskaberne og os forbrugere. Med internetrabatten kan man sagtens komme på en billig weekendtur til London for lidt over 1000 kr. En flybillet tur/retur ligger ofte på omkring 500 kr, hvis man bestiller i god tid. Mange flyselskaber flyver både fra Billund og Kastrup. Prøv at undersøge priserne til den periode, hvor du skal af sted. Det kan f.eks. gøres på Momondo.com, der er en portal, som samler billige flybilletter fra diverse flyselskaber.
Hotellerne i London er generelt i rigtig god stand. I centrum af London er der masser af billige hoteller, hvor en overnatning koster helt ned til 150 kr pr nat. I bydelen City of Westminster, der er centralt placeret i London, er der utrolig mange billige hoteller og hostels. Det kræver ikke mere arbejde end en søgning på nettet, og så springer det frem med overnatningsmuligheder til din billige miniferie i London. Dit billige hotel kan f.eks. findes på hotels.com, hvor der er mulighed for at bestille overnatning på over 300 hoteller i London.
Udover at det er billigt at komme til og bo i byen, så er der også rigtig mange forskellige og særprægede seværdigheder i London. Det kan være helt uoverskueligt at vælge imellem seværdighederne, når man først står midt i det hele. Derfor er det en fin idé at finde ud af, hvad man gerne vil se, når man stadig er hjemme foran computeren. Tower of London, British Museum, London Eye og Madame Tussauds voksmuseum er alle velkendte betalingsseværdigheder, der er et besøg værd. Skulle man derimod have lyst til at opleve London så billigt som muligt, er Big Ben og Westminster Parliament, Tower Bridge, Hyde Park og den hyggelige bydel, Camden Town, gratis alternativer, der bestemt også er et besøg værd.
Den danske bog, Turen Går Til London, er også en god guide, hvor der både er kort over London, beskrivelser af attraktioner samt en lang række andre spændende artikler om den engelske hovedstad.