London Weekendophold

Er du taget til storbyen London for at slappe af med din udkårne, er London en gylden mulighed for at nyde livet og passe gnisten imellem jer. På et enkelt weekendophold kan i bl.a. opleve Kew Gardens, som er en kæmpestor botanisk have, grundlagt af Prinsesse Augusta i omkring 1752. Den smukke have blev bygget da prinsessen bad sin gartner om at samle „alle planter kendt her på jorden„. I kan finde alt fra kaffebuske til tobaksplanter og kæmpestore åkander i de store drivhuse. Kew Gardens er også et perfekt sted at holde picnic med din elskede.
I løbet at jeres romantiske weekendophold i London kan i opleve dele af byen set fra Themsen af. På en ca. halv times sejltur, mens båden rokker hyggeligt fra side til side kan i få øje på parlamentet, Docklands og Oxo Towers.
Til at slutte det romantiske weekendophold af med, kan London tilbyde dig et 135 meter højt pariserhjul, kaldet London Eye. På en 20 minutters tur kan i opleve London oppefra, i rummelige og airconditionerede glaskubiner.
I London findes der et hav af spa muligheder, bl.a. Elemis Day spa, som for få år siden blev kåret som den bedste day spa i Europa. På The Porchester spa kan du mærke behandlingstypen „shmeissing„, der er en jødisk udgave af dampbadsterapi. Det er jiddisch og betyder noget i nærheden af at slå med en børste i raffia der er vædet med sæbe.
Har du mere lyst til at shoppe i løbet af dit weekendophold kan London også klare det. Der er lidt for enhver smag og enhver størrelse pengepung, da næsten alle modebutikker har en butik i London. London er også centrum for urban og street wear så der er mange muligheder for at finde ting der ikke kan købes i Danmark. Du kan fx besøge de store handelsgader Greenwich eller Hampstead, eller handelsmarkederne Camden Lock eller Dover Street Market.
Leder du efter at købe kosmetik i London er Boots et rigtig godt bud. Det er en kæde meget al a Matas, men rummer mange produkter du aldrig vil kunne finde herhjemme. London har også et rigtig godt udbud af genbrugstøj, såkaldte 2nd hand butikker, så du kan finde endnu mere unikke beklædningsgenstande på dit weekendophold.
Hvis du efter et weekendophold i London føler du kun har oplevet en brøkdel af den spændende by London, så fortvivl ej. Der findes mange billige afbudsrejser, så dig og din elskede kan tage af sted igen i næste weekend.