London Teater Guide

Intet besøg i London er komplet uden besøg på et West End show. London bringer detbedste teater expereince, at verden kan tilbyde. Vi tilbyder de bedste priser på Londons bedste shows.
Chicago (135 min, $59)
Chicago filmen er sydende, og det gør at alle ønsker at køre med det samme at se Chicago the Musical. Denne enestående genoplivning af 1975-Kander og ebbe musicalhandler om kærlighed, mord og berømmelse. Nogle af de bedste dans set i London iår!
Phantom of the Opera (150 min, $ 70)
Legenden om The Phantom of the Opera er bragt til live i denne fantastiske produktionaf Andrew Lloyd Webber og Charles Hart. Dette mystisk maskeret figur, forelsket iuskyldige unge sopran, Christine, vil tage dig tilbage til den tid, hvor Paris Operaen var på sit højeste.
Mousetrap (135 min, $ 77)
Nyd en af ​​de længste kører shows i West End i London. Oprindelig åbnede i 1952, nu i 48. år! For at sikre din plads på dette legendariske produktion, bestille i dag for en uforglemmelig aften i byen. Hvis you.re et mord, mysterium fan så you.ll elsker denneAgatha Christie spille.
The Lion King (165 min, $ 102)
Akademiet-prisbelønnede Disney film kommer til live på scenen. Indstil mod Majestætaf Serengeti Plains, og på den stemningsfulde rytmer i Afrika, Disneys multiprisbelønnede musical The Lion King vil omdefinere dine forventninger til teater.
Les Miserables (186 min, $ 70)
Denne legendariske musical trækker et stort ugentligt publikum af teatergængere. Baseret på roman af Victor Hugo, er Les Miserables en af ​​de smukkeste teaterforestillinger med en af ​​de mest spændende snesevis af vores tid.
Chitty Chitty Bang Bang (180 min, $ 93)
Med sensationelle sæt, flotte special effects og fyldt med mindeværdige sange af Sherman Brothers herunder dens Oscar Nomineret titelsang Chitty Chitty Bang Bang, er dette den ultimative High-Flying musical.