London Shopping Guide

London har et bredt udvalg af shopping steder for at rivaliserende den bedste shopping byer i verden - Paris og New York. Der er sådan en mængde varer til rådighed, kan det være svært ikke at blive overvældet.
Først og fremmest vil jeg gerne tale om Knightsbridge. Det er hjemsted for britiske Haute Couture og dette er det rette sted at komme, hvis du er modebevidste. Det har to af de mest kendte stormagasiner i London - Harrods og Harvey Nichols. Ikke kun det, men det kan også prale af andre kendte designer butikker samt porcelæn og couture butikker, der alle poster kommer til de højeste priser.
Dernæst vil jeg gerne nævne Bond Street. Det var opkaldt efter Sir Thomas Bond, der var en stor forretning mand i løbet af det syttende århundrede. Der er to dele, gamle Bond Street og nye Bond Street, men på trods af det navn, faktisk den nye datoer så langt tilbage som det attende århundrede. Dette shopping er er kendt for designer butikker såsom Versace og Prada og også Fahri.
Der er også Covent Garden, som er mere af en trendy shopping-område i London, og det faktisk går helt tilbage til middelalderen. Det er nu et stort shopping-område, der kan prale af store designer butikker og små butikker, og også mange hyggelige caféer og restauranter. Ikke alene kan du shoppe her i Covent Garden, men der er også meget ofte levende underholdning i gaderne.
Du har sikkert ville have hørt fra Oxford Street! Det er et massivt travlt område af London og har en af ​​de højeste koncentrationer af butikker i verden, være i stand til at prale med sine 200 millioner besøgende om året! Du vil finde mange af de høje street butikker her - Marks & Spencer, John Lewis, og den store HMV pladeforretning.
Sidst men ikke mindst, kommer vi til Regent Street. Det er her den mest luksuriøse butikker i hele London er skjult. Der er den verdensberømte Liberty Store, der ligger i en Tudor stil bygning og også den store Hamley er legetøjsbutik! Du vil også finde en række high street butikker i Regent Street, herunder Laura Ashley, Next, franske forbindelse og også mere internationalt anerkendte butikker, såsom Benetton og Zara.
Alt i alt, er London kendt for at være en af ​​de bedste steder at shoppe i hele Storbritannien og med denne brede vifte af store shopping områder, er det ikke svært at forstå hvorfor! Med de mange restauranter og cafeer, der er beliggende langs disse shoppingområder, ikke kun kan du shoppe, indtil du dråbe, men du kan hvile fødderne bagefter så godt!