London Restaurant Guide

London er en kosmopolitisk by, hvor det er muligt at prøve retter fra alle hjørner af verden. Der er virksomheder, der passer til enhver smag og pengepung, fra burgerrestauranter ligesom Hard Rock Cafe på Piccadilly og Planet Hollywood nær LeicesterSquare, til dem, der serverer udsøgte moderne retter, såsom Quaglino er tæt på Piccadilly eller handleplanen Cafe på Design Museum. Storbritannien er berømt for sinepubber og London har tusindvis at vælge imellem, hvor du kan prøve en pint af britisk øl, nyde god værdi bar måltider og nyde den venlige atmosfære.
Så her er nogle top restauranter i London, kan du vælge at spise i en af ​​disse fantastiske restauranter eller en af ​​de andre 100 flere restauranter i London.
Indigo er sat i Convent Garden, lige i midten af ​​London. Det er en uformel restaurant med en afslappet atmosfære med et inspireret, men alligevel moderne europæiske menu. I løbet af dagen kan du enten spise morgenmad, frokost og også præ-teateraftensmåltider og middage.
The Langtry Restaurant ligger i Knightsbridge, London og er en restaurant, der ersimpelthen fuld af historie. Igen, en del af et hotel, men denne gang Cadogan Hotel,denne restaurant tilbyder en varm og intim omgivelser med fødevarer, der erfantasifulde endnu lækre.
The Tamarind Restaurant er for dem, der ønsker at opleve indisk glamour blandet med60.s modernismen, men på en subtil måde. Beliggende i Mayfair, denne restaurantbyder på alt, hvad du ville forvente fra den høje klasse-området.
Hvis du er på udkig efter en mere kosmopolitisk indstilling for din middag, hvorfor så ikke komme til Artisan Restaurant i Mayfair? Den er elegant designet med smukkelysekroner og mørkt træ funktioner.
Sidst men ikke mindst, den sidste restaurant jeg gerne vil nævne, er Pissaros.Underholdende både voksne og børn, og ligger lige ved floden Themsen. Ved førsteindrejse, har restauranten lidt af en pub-agtig føler, men de bedste pladser i restauranten er ude på konservatoriet.