London For Børn

Hvis du rejser til London, hovedstaden i England, i længere tid, hvad enten det er en uge eller en dag, skal du finde nogle sjove, børnevenlige aktiviteter for at holde din lille folk glade! Det ville også være nyttigt at vide, at mange steder i London, der er åbne for offentligheden nu har børne-omklædningsfaciliteter, så der opstår ikke nogen uventede problemer!
Den første ting du skal gøre er at tage dine børn på forskellige former for offentlig transport til rådighed i London. Der er med metro, hvilket kan være spændende, hvis det er ethvert barns første gang. Du kan også overveje at tage dem på toppen af ​​den ene Londons berygtede røde busser. Få et kort over byen og få dine børn til at prøve og lave en rute, som du kan rejse sammen. På den måde betyder det, at dine børn kan blive involveret i planlægningen også, og det vil synes mindre kedeligt for dem.
Med hensyn til de vigtigste seværdigheder i London, tage dem til spændende og store attraktioner. Tower of London og Tower Bridge f.eks. De vil ikke virkelig bekymrer sig om historien om den berømte vartegn, men den blotte størrelse af dem vil imponere selv den mest vokset op med børn!
Hvis du har børn, der er spinklere ældre, hvorfor så ikke overveje at tage dem til grusomme London Dungeon! Det kan skræmme små børn, men ældre børn, især drenge synes at elske det! Der ISS den verdensberømte vokskabinet - Madame Tussauds og så din søn eller datter kan have deres billede taget stående ved siden af ​​deres idol!
Museerne i hovedstaden er gratis, så hvis dine børn har en kort opmærksomhed span, som de fleste børn gør, så du laver korte og hyppigere ture til dem. Der er altid masser at gøre det så godt, så du vil ikke finde dig selv hele vejen rundt og ind og ud af museer hele dagen.
For virkelig at gøre dine børn glade, kan du tage dem til London Zoo. Forbavse dem med det blotte størrelse af en elefant eller gøre dem klukle med frække narrestreger af chimpanser, alt efter hvad du gør det, alle børn elsker en zoologisk have!
Der er ingen egentlige forlystelsesparker i centrum af London. Der er nogle ret gode i udkanten af ​​London,
hvis du ønsker at rejse lidt længere. Legoland og Chessington World of Adventures er alle specielt favoritter af børn, men det vil betyde at betale lidt mere og rejse videre ud af byen.
Uanset hvad du vælger at gøre med din elskede børn i London, der er masser af ting at holde dem beskæftiget og meget få af dem er dyre. Det eneste problem du kan komme, er at holde op med dem!