Lejlighed London Ferie

En mulighed, når du beslutter dig for at holde en storbyferie i London, er at leje en privat lejlighed frem for hotel. Det kan lyde som en dyrere end et hotelværelse, men er man flere, der tager af sted kan det ofte være en billigere løsning. Priserne rangerer fra ca. 600 kr. pr. nat til 2500 kr. pr. nat. Yderligere skal det tages i betragtning at man får sin egen lejlighed og der er god mulighed for at få en lejlighed midt i London bymidte. Den private lejlighed gør, at du får en helt anderledes oplevelse af London, da du vil føle dig mere som en del af storbylivet end du vil gøre, hvis du tilbringer ferien på et hotel. Ofte kan du leje lejlighederne for få dage af gangen og det er således muligt at anvende denne fantastiske overnatningsmulighed, som en del af et weekendophold eller en miniferie i London.
Inden du lejer lejligheden, skal du selvfølgelig have rejsen derover på plads og her er der stor mulighed for at få billige flybilletter fra Danmark. Det er altid muligt at gøre et kup og ofte er det muligt at få billetter tur / retur for under 500 kr. Nogle gange langt under. Det hjælper især, hvis du har mulighed for at rykke et par dage frem og tilbage med din afrejse- og hjemrejsedag.
Når dette er på plads, er der ikke andet at gøre end at slappe af og nyde Londons seværdigheder eller bare slappe og observere alle de anderledes og fantastiske nye indtryk, der er når turen går til London.