Jul London

Tal fra Danmarks Statistik viser at december måned er den næst travleste rejsemåned til udlandet for unge over 15 år. Tallene viser også at formålet med disse rejser er storbyferie.
Flere og flere trækker altså udenlands ved juletid og en tur til London er for de fleste en overkommelig destination, når man vil en kort tur væk fra svigermødre, vasketøj og juleand.
Der er mange gode tilbud at finde på netop denne slags rejser. Mange flyselskaber har både tilbud på tur/retur rejser og på pakkerejser med ferielejligheder i London.
Hvis formålet med at rejse i julen er at komme væk fra julemænd, rensdyr og salmer og få ladet op med solskin og festlige drinks, så skal man søge sydpå. Thailand, Costa Del Sol osv.
London holder nemlig ikke igen når det kommer til julen.
Hele shopping kvarteret West End emmer af julestemning og hygge.
Der er små kor der spreder stemning med julesalmer, mens man slentrer rundt blandt mængden af mennesker der alle er kommet for at shoppe i de små boder, der præger gader og stræder.
Oxford Street, Regent Street og Bond Street bliver dekoreret med pragt. Det er i sig selv en seværdighed. Stormagasinerne holder intet tilbage når de arrangerer events og overraskelser til børn og voksne. Det er et uforglemmeligt syn.
Ligeså stemningsfyldt og hyggeligt det er for nogen, vil London også fremstå som et mareridt i julen for de der ikke bryder sig om overbefærdede steder, støj og kulørte lys.
Det er essentielt at gøre sig klart før man booker sin storbyferie med destination London.
For de der ønsker at komme af sted, så kan det varmt anbefales at undersøge mulighederne på nettet før bestilling af billet. Her er der mulighed for at se hvilke sportsevents, koncerter, aktiviteter for børn og voksne, udendørsarrangementer osv. der er.
Mens konen shopper med den ældste datter, kunne man tænke sig af manden og den lille søn besøgte London Akvarium for eksempel. Der er mange, mange muligheder.
For shopping entusiaster vil d.26. december være en rigtig godbid.
Det er nemlig Boxing Day. Boxing Day er i folkemunde en shopping Holiday. En helligdag med arbejdsfri og åbne forretninger. Forretningerne bugner med tilbud og restlagre. Selv på internettet handles der flere varer denne dag, end nogen anden dag resten af året.
Alle Londons fantastiske seværdigheder er åbne denne dag også. Er man interesseret i en tur i de traditionelle London busser for at tage på sightseeing, så kan det også anbefales at læse nærmere om det på nettet.
Om man hælder til shopping eller til sightseeing, så er jul i London en fantastisk og unik oplevelse.
En ferie der kan nydes både som single, par og børnefamilie.