Hoteller London Centrum

Er du på vej til Englands dejlige hovedstad, og leder du efter billige hoteller i London, så er der rig mulighed for at finde et, der opfylder alle din ønsker - er du til hoteller i London centrum, et der er roligt, et der er stort eller noget helt andet, så skal du nok finde det i London. Byen er spækket med hoteller, der bare venter på at blive booket.
Hoteller London
Se med her og find det hotel, som passer bedst til dig. Eller søg selv på hotels.com og find frem til dit hotel i London centrum.
Royal national hotel London
3 stjerner
Det største hotel i London centrum, der har alle de ting, du har brug for. Ligger i det populære Bloombery område, hvor du ikke skal gå langt for at komme til Oxford Street og Trafalgar Square.
Se priser og bestil her
Strand palace hotel London
3 ½ stjerner
Et rigtig lækkert hotel med en god morgenbuffet, som du sikkert vil nyde inden en lang dag på farten. Ligger super centralt i London – du er tæt på byen teatre, de store shoppinggader, Soho og China Town.
Se priser og bestil her
Bedford hotel London
3 stjerner
Et godt hotel, der ligger tæt på British Museum, Covent garden og Oxford Street.
Se priser og bestil her
Columbia hotel London
2 stjerner
Er du til den victorianske stil, så skal du vælge det her hotel. Det er hyggeligt og kært, og ligger i nærheden af Hyde Park
Se priser og bestil her
Umi hotel London
3 stjerner
Hvis du gerne vil bo på et moderne og smart hotel, så bør du måske bestille hotel på Umi Hotel. Det ligger i det smarte Notting Hill område, hvor du kan gå på en masse lækre markeder og shoppe genbrug.
Se priser og bestil her
Mangler du flere muligheder?
Klik ind på FDM-travel.dk og søg under disse hoteller. De er gode og billige hoteller i London centrum:
President hotel London
Ambassadors hotel London
På Google kan du også søge under: Central Park hotel London, og du vil finde endnu et godt London hotel.
- Find både…
Fly og hotel London
Vil du gerne en billig tur til London, så kan du også forsøge at finde en pakkerejse, hvor rejseselskaber allerede har sammensat din rejse for dig.