Hotel London

London byder på hoteller af flere forskellige typer og i alle prisklasser. Det der er karakteristisk ved mange af de billige hoteller og hostels, som ligger lige i hjertet af centrum, er at man ofte skal dele bad og toilet med andre. Til gengæld kan man, hvis man er villig til at bo lidt uden for midtbyen, hurtigt finde hoteller af lidt bedre standart, og med eget bad og toilet, til samme pris. Londons undergrundsbane gør det nemt at komme rundt i hele storbyen, hvilket gør det mere eller mindre underordnet hvor man bor.
Luksus eller standart i hjertet af London
Det kan selvfølgelig godt være man er typen der gerne vil prøve at bo lige i hjertet af London, så man rigtig kan mærke byens puls på alle tidspunkter af døgnet. Er man til lidt mere luksus, end de billige hoteller og hostels kan byde på, kan man jo gå all in og booke sig ind på et af de store luksushoteller, men så følger prisen selvfølgelig også standarten.
Ellers er der også et væld af hoteller i standartklassen, som vil være ganske fine at bo på, og for det meste med morgenmad inkluderet. F.eks. er Umi Hotel, Royal National Hotel, President Hotel, Bedford Hotel, Central Park Hotel eller Ambassadors Hotel blot nogle eksempler på middelklassehoteller, med en beliggenhed midt i centrum tæt på bl.a. Oxford Street, Covent Garden, British Museum eller Hyde Park. Desuden er der ved alle hoteller midt i London shoppemuligheder lige uden for døren. Er man businessrejsende, og lander med flyet sent om aftenen eller måske er man bare på et meget kort visit, er der også altid gode overnatningsmuligheder tæt på de forskellige lufthavne.
Så uanset hvem man er eller hvilken prisklasse man ønsker, har London et bredt udvalg af hoteller og hostels for enhver smag.