Fly Og Hotel Til London

Det vil altid være dyrere at bo inde i centrum af London, end i forstæderne. Men grundet den lave pund, der er lige nu, kan man finde nogle forholdsvis billige hoteller i London centrum, i forhold til at bo på hoteller i Danmark.
Der er rigtig mange hoteller i London, som er billige, nogle er dog lidt dyrere, men hvis man får en billig rejse til London, kan man finde nogle lidt bedre hoteller. Man kan sagtens booke en rejse hvor man kan få både en billig flybillet og et billigt hotel. Hvis De ønsker at bo på nogle lækre hoteller i centrum af London billige, kan De vælger hoteller som: Royal National Hotel London, Kings Hotel London, Strand Palace Hotel London, Central Park Hotel London, Bedford Hotel London, County Hotel London, Umi Hotel London og Columbia Hotel London. Der findes også de lidt dyrere hoteller i London, som man skal have en lidt større pengepung for at betale, men det er nogle lækre hoteller, som varmt kan anbefales. Dette er hoteller som President Hotel London, Ambassadors Hotel London, og Columbia Hotel London. Selvom der ikke er direkte havforbindelse til London, er der en masse kanaler, og man kan faktisk bo på hoteller i London, der ligger ud til vandet. Disse hoteller hedder Strand Hotel London. Hvis man vælger et hotel i London, kommer man til at bo ret tæt på alle seværdighederne der findes i London. Hvis man er i London, skal man ikke gå glip på London's mange seværdigheder, der er noget for en hver smag. Musicals, Big Ben, London Tower osv. og så er der nogle rigtig gode shoppingmuligheder i London, som man ikke skal gå glip af, hvis man kan lide at shoppe. Så tag en billig flybillet med et hotel i London centrum, og få en god ferie med en masse oplevelser, De kommer bestemt ikke til at kede Dem. I London centrum er der mange lækre steder man kan spise. Der er noget efter enhver smag, og De vil ikke gå sulten i seng. Vil man på bar, skal man dog være ret hurtig, da de fleste lukker omkring kl 23. Tag i stedet en gåtur nede ved Themsen og London eye i tusmørket. Se over på Big Ben, som er lyst op af en masse lys. Det er noget af det smukkeste man finder i London.
Så bestil en rejse til London, og find et hotel der passer til Dem. Der er både billige hoteller og de lidt dyrere hoteller. Noget for en hver smag. I centrum men også uden for centrum. Bor man dog uden for centrum, skal man hele tiden være afhængig af undergound banerne – heldigvis går metroen hele tiden, det kan dog være svært at overskue hvilken en man skal med.