Fly Fra København Til London

Der er kamp om passagererne på ruterne mellem København, Kastrup og London. Det er heldigvis til fordel for dig som forbruger og rejsende. Når du undersøger fly fra København til London, så lad være med at tage det første og bedste tilbud fra flyselskabet eller rejsebureauet. Det vil være en god idé at sætte sig ned med en kop kaffe og undersøge de forskellige tilbud.
Hvilken lufthavn skal jeg vælge at lande i? London har tre primære lufthavne, man som almindelig rejsende vil kunne benytte sig af. Den mest bynære er Heathrow, de to andre er Stansted og Gatwick. For den første – Heathrow gælder det at den som den mest bynære også ofte er den dyreste at flyve til. Det er typisk de lidt „finere„ flyselskaber som SAS og British Airways der sidder på fly fra København til London på denne rute. Det skal du endelig ikke lade slå ud af. Hvis pengepungen ikke er fyldt og du alligevel vil på ferie med et af de billigere selskaber som f.eks Easy Jet, så ligger de to andre trods alt ikke halvvejs til Skotland. Både fra Gatwick og Stansted går der tog, der på under en time vil forbinde dig med Liverpool Street Station i hjertet af London. Togrejsen koster omkring hundrede kroner hvilket jo ikke er en større fordyrelse, hvis du eller har fået flybilletter til rimelige penge. Fra Liverpool Street Station er det let at tage med „Tuben„ til det kvarter du har booket hotel. Ellers er en taxatur ikke så dyr i London som i København.
Fly fra London til København er en hurtig måde at komme ud i verden. Turen går så godt som altid direkte med de mange forbindelser mellem København og London. Ikke som ture til Madrid, Rom eller andre storbyer sydpå, hvor der ofte er transfer på de billige billetter. Hvis du går efter billetter der er til at betale så prøv at tjekke de billige lavprisselskaber som Easy Jet, Ryanair, Cimber Sterling, eller Norwegian Air. Men – for det er der jo altid! Sæt dig godt ind i reglerne for baggage og andre ting der kan betyde ekstraydelser. Ryan Air har ry for at være særlig slem til at fakturere ekstra for din baggage. Noget du ikke lige havde overvejet da du købte din billet. Derudover kan det generelt være sværere at afbestille sin rejse hos lavprisselskaberne.
London er for mange et rigtig attraktivt rejsemål uanset årstiden. Byen har det hele: Shopping, kultur og smukke pladser og gader. Undersøg eventuelt den aktuelle kurs på pundet, men kom så igang med at booke dit fly fra København til London!