Fly Fra Billund Til London - Flyv Med Ryanair

Hvis du har en lille drøm om, at flyve en tur til London, så gør det! Punden er lav i øjeblikket og fly fra Billund til London koster næsten intet, hvis man vælger, at flyve med Ryanair. Man kan tit finde billige flybilletter til London hos Ryanair og andre lavprisselskaber. Rejser I til London fra Billund tager det ca. halvanden time fra afgang til I lander igen. Ryanair tilbyder billige rejser til London, men det betyder, at de sparer på nogle andre steder. Bl.a. må man kun have en taske med max 20 kg i, hvis man rejser 2 sammen, og benpladsen er ikke så god i Ryanair fly. Men når man kun skal flyve i 1½ time fra Billund til London.
Rejser du med fly fra Billund til London, vil du oftest lande i Stansted, som ligger 45 minutter fra London city med metro, man kan også vælge at tage en bus, det koster det halve af metroen, men tager også 1½ time.
I kan også vælge, at købe lidt dyrere flybiletter til London, så I ikke lander ca. 50 km fra selve byen. Der ligger nogle lufthavne rundt om London, som er lidt dyrere at flyve til. Hvis man er en børnefamilie, der skal besøge London, kan dette anbefales.
Det kan godt betale sig, at kigge meget rundt efter billige fly til London, da man kan spare en del penge på det. Ryanair er en af de lavprisselskaber, der reklamerer med billige billetter til London fra Billund. Ofte kan man købe flybilletter og hotel sammen, og spare lidt penge på det. Der ligger mange hoteller i London, hvor man kan få nogle lækre værelser, for en rimelig sum.
Hvad kan I opleve?
Når I har fået billige flybilletter til London, kan I passende vælge et lidt bedre hotel inde i byen, så I er fri for at være afhængig af metroen eller busser. Dog kan man ikke komme helt uden om, at skulle bruge lidt transportmidler, da London er en stor by, hvis man skal trave den rundt. London er kendt for musicals, og er I i London, skal I tage ind og se en på Picadelly Circus. Musical i London har en helt speciel atmosfære, og der er garanti for, at I kan finde noget for jeres smag!
London er også en by, der byder på en masse kulturelle museer og seværdigheder. Tag ud og se London Eye, Tower of London og Madam Toussauds – for at nævne lidt. Shopping er også en stor mulighed i London, og der ligger mange butikker på Oxford street. En gade hvor de fleste kvinder er i paradis.
Det er bare med at finde nogle billige flybilletter fra Billund til London, du vil ikke fortryde det! Man kan bruge flere uger i London, men 4-5 dage er også passende.