Fly Billig London

Et fly billigt til London er ikke den sværeste opgave at finde. I dag tilbyder mange forskellige selskaber en billigt at komme til London, og der er afgange hele tiden, fra lufthavne i hele verden. At man kan komme billigt med fly til London, kommer egentlig ganske logisk. Fra Danmark til London er der ikke særlig langt, og da det er et af verdens mest berømte og mest attraktive hovedstæder, afgår der rejser hele tiden. Dette medvirker til at det er nemt at flyve billigt til London.
Det er faktisk så billigt at flyve til London, at det kan gøres billigere end en togrejse fra Aalborg til København. At komme så billigt til London er som sagt ikke nogen svær opgave, og den billige pris udbydes af flere forskellige selskaber. Det mest kendte er nok Ryan Air, der ved mange afgange tilbyder billige fly til London. Et billigt fly til London betyder naturligvis at der er sparet på komforten, men da flyvetiden ikke er på meget mere end en times tid, er komfort måske heller ikke det vigtigste på en billig rejse som denne.
En af de ting man skal være opmærksom på, er at alt efter hvilken lufthavn man flyver til, og hvor man skal bo henne i London, er der selvfølgelig en transport udgift at betale for dette. Denne udgift er vigtig at medregne, for at finde ud af hvad der er billigst – eftersom flybilletten i sig selv er billig, kan selv en billig taxa udgøre en stor del af prisen for den billige flybillet til London.
London har to store lufthavne, Gatwick Airport og Heathrow Airport. Disse er henholdsvis den andenstørste og den største lufthavn i og omkring London, hvilket også betyder at de er de mest almindelige lufthavne at rejse til, både med dyre og billige flybilletter til London. Det er selvfølgelig smartest at vælge den lufthavn der er tættest på der hvor man bor, men det er ikke nødvendigvis sikkert at den korteste og hurtigste løsning, også er den billigste.
At flyve billigt til London er altså ikke nogen svær opgave, og firmaer som Ryanair tilbyder mange billige rejser til London, med mange afgange.