Bo Billigt I London

Storbyferie til attraktiv pris
Leder du efter en billig ferie? Så tag flyet til en af Europas mest charmerende hovedstæder. Der er rig mulighed for at bo billigt i London, og kombineret med de mange tilbud fra lavprisflyselskaberne, har du den perfekte opskrift på en skøn storbyferie til attraktiv pris. At bo billigt i London er på ingen måde synonymt med at bo usselt eller langt fra bymidten. Tværtimod finder der masser af attraktive muligheder for at bo billigt i London City med gode faciliteter, tæt på spisesteder og forlystelser. Så glæd dig til et weekendophold eller en storbyferie med masser af shopping, underholdning og god mad. Læs videre her på siden og find gode råd til, hvordan du kan bo billigt i London uden at gå på kompromis med komforten.
Hostel London
En god løsning, når du vil bo billigt i London er at bestille værelse på et hostel eller vandrehjem. Standarden på de engelske hostels er markant øget, siden stederne udelukkende var forbeholdt backpackers, som overnattede i store sovesale. I dag finder du masser af 3- og 4-stjernede hostels, hvor du kan bo billigt i London City. Du får et pænt og nydeligt værelse med eget bad og toilet, nogle steder endda med tagterrasse, tv og minibar. Hostels er en attraktiv overnatningsmulighed, som egner sig til både kærestepar, familier og forretningsfolk. Se for eksempel Meininger City Hostel på Queen's Gate, et lækkert firestjernet hostel, hvor du kan bo billigt i London tæt på seværdigheder såsom Hyde Park og de hyggelige shopping gader i South Kensington. Find flere hostels i London på hostels.com, hostelbookers.com og hostelworld.com.
Couch surfing
Couch surfing begyndte egentlig som en tendens blandt unge rejsende, som ønskede at bo billigt i London og andre af Europas større byer. Couch surfing indebærer, at man bor gratis eller meget billigt hos en privat familie, som stiller en sofa eller et gæsteværelse til rådighed i en på forhånd aftalt periode. I finanskrisens kølvand har denne rejseform vundet stor udbredelse og benyttes i dag af både kærestepar, familier og ægtepar i alle aldre. Ud over muligheden for at bo billigt i London, er couch surfing en god måde at komme helt tæt på kulturen og skabe nye venskaber. Rejser du alene, er couch surfing en oplagt indgang til nye bekendtskaber. Du kan læse mere om couch surfing på couchsurfing.org.
Bolig bytte
En anden måde, hvorpå du kan bo billigt i London, er ved at tilbyde din bolig som betaling. Du bytter altså bolig med nogen i London og får lov at bo i et privat hjem, uden at det koster dig en krone. Fordelen er den enorme besparelse og hyggen ved at bo i et privat hjem. Ulempen er de risici der er forbundet ved at udlåne sit hjem til mennesker, man ikke kender. Er du interesseret i at læse mere om muligheden for at bo billigt i London gennem boligbytte, kan du læse uddybende om vilkår og betingelser på bytbolig.com, homeforexchange.com og bbdk.dk. Her kan du også finde information om, hvordan du er stillet, hvis uheldet er ude, og dine boligbyttere efterlader skader eller tyveri i dit hjem.
Afbudsrejser
Er din kalender fleksibel, er afbudsrejser også en attraktiv genvej til at bo billigt i London. Ud over billige flybilletter, kan du finde gode rabatter på hotelovernatninger, charterrejser og pakkeløsninger, hvor overnatning er inkluderet i prisen, og hvor du sparer mange penge i forhold til normalprisen. Hold øje med sider såsom afbudsrejser24.dk og travelmarket.com. Siderne opdateres hver eneste dag, og det kan udvikle sig til en hel sport at finde de bedst mulige tilbud på attraktive rejser og genveje til at bo billigt i London og andre spændende storbyer. Forudsætningen for at benytte sig af afbudsrejser er naturligvis, at du er klar til at rejse med ganske kort varsel. I denne forbindelse er weekendophold en oplagt løsning. Takket være den korte flyvetid, kan du rejse fredag efter fyraften og få næsten tre hele dage, inden du lander i Kastrup igen søndag aften.
Hold øje med tilbud
Har du god tid til at finde det helt rigtige tilbud, kan du hver eneste dag bladre gennem et væld af aktuelle rabatter og udsalgspriser, hvor du både kan flyve til og bo billigt i London. For at spare tid og bevare overblikket, kan det være en god idé at tilmelde sig forskellige nyhedsbreve fra flyselskaber og rejsebureauer samt holde øje med sociale medier såsom Facebook. Her udbydes ofte unikke rejsetilbud, som ikke slås op andre steder, og du har således fortrinsret på rabatterne og mulighederne for at bo billigt i London.