Billigt Hotel London Centrum

Der er uanede muligheder når det kommer til ferie i London centrum.
På nettet er der rig mulighed for at finde solide vandrehjem, billige hoteller og lejligheder til leje i det centrale London. Det er som oftest at man får hvad man betaler for. Er man ligeglad med udseendet og ekstra tilbehør til værelser, kan man finde frem til en meget billig booking.
Royal National Hotel London er et trestjernet hotel der byder på store værelser til en fordelagtig pris. Det er beliggende i shopping central nær de store attraktioner som British Museum og Covent Garden.
Dertil er der internet opkobling, tv på værelserne, el kedel, og en masse andre privilegier.
Priserne ligger mellem kr. 255 og kr. 350 per person i dobbeltværelse, alt efter sæson.
Det kan gøres billigere i et tremands værelse og dyrere i et enkeltværelse.
På den danske side, london guide, kan man finde fuldt møblerede lejligheder til udlejning.
Her er priserne fra kr. 920 og opefter alt efter størrelse på lejligheden.
Der er ingen morgenmad med i prisen, men der er mulighed for (mod betaling) at få det leveret til døren. Her betaler man for bekvemmelighed og lidt luksus. Lejlighederne er centralt beliggende og undergrunden så der er kortest vej mulig til shoppingen.
Man betaler netop for de fantastiske shopping muligheder der er i London. Man betaler for at bo nær smukke parker. Man betaler for at kunne benytte sig af en undergrund der fungerer og er effektiv. Med det i betragtning så må selve udgifterne til eksempelvis de værelser / vandrehjem / lejligheder nævnt ovenfor, kunne kategoriseres som små. Det er altså muligt at holde en billig storbyferie og bo billigt i London, hvis man giver sig tid til at undersøge alle de muligheder der er.
Det er selvsagt også muligt at finde billige pakkerejser via flyselskaber på internettet.
De fleste billetter er billigere hvis man rejser ud på en hverdag og hjem på en hverdag, så der er penge at spare på den måde også.