Billige Hoteller London Centrum

At finde billige hoteller i London centrum er faktisk muligt, selv om mange måske ikke tror det. De fleste forbinder måske billige hoteller i London centrum, med små snuskede hostels, hvor man skal bo i en sovesal, og dele bad og toilet med tyve andre unge mennesker. Sådan behøver det slet ikke være. Der findes mange rigtig gode og charmerende middelklasse hoteller midt i London centrum, til en ganske fornuftig pris. Her er nogle eksempler på hoteller i London centrum, som er til at betale sig fra.
På Bedford Hotel i London kan få et dobbeltværelse for mindre end 80 pund pr. nat. Hotellet har bar, restaurant og cafe, ud over det ligger det i tæt afstand fra Londons ultimative shopping gade Oxford Street. Central Park Hotel i London kan byde på små hyggelige værelser, og har en beliggenhed tæt på Hyde park og i gå afstand til shopping muligheder. Er man i tvivl om hvad man skal spise til aften, eller bare for doven til at gå ud, kan Royal National Hotel byde på flere forskellige valgmuligheder. De har flere restauranter, herunder bl.a. italiensk, kinesisk og selvfølgelig den traditionelle britiske pub, hvor man kan købe fish n’ chips og en stor fadøl.
Kings Hotel i London har kun to stjerner, men gæsterne har vurderet hotellet som værende overraskende godt til prisen. Hotellet ligger i en stille gade i Bayswater tæt på Hyde park og Kensington Palace and Gardens. Hotellerne Strand Palace og President har hver tre stjerner. Disse ligger meget centralt i London, i tæt afstand til bl.a Oxford Street, Covent Garden, Trafalgar Square, Themsen, de populære teatre og British Museum (som har gratis indgang). Alle hotellerne promoveres gennem flere forskellige online booking sites, hvor man i et hug kan bestille både fly og hotel til London. Hvis man ser sig godt om, og gider bruge lidt tid på at søge, kan man sagtens finde en rigtig billig rejse til London.