Billige Hoteller I London Centrum

London er et yndet feriemål for mange danskere, og man forstår hvorfor. Efter en dag eller to i London bliver man tryllebundet af den fantastiske energi, byen udviser. Der er konstant liv og glæde i gaderne og bor man på et hotel midt i Londons centrum, er alle herlighederne lige uden for døren. New York og Berlin er fantastiske byer, men London tilbyder bare den smule mere, der gør London til den mest attraktive hovestad i verden – det er et samsurium af kulinariske oplevelser og kulturer. Det er nemt, hurtigt og billigt at komme til London og med et billigt hotel i centrum af London, har du allerede ingredienserne til en super ferie på den anden side af Nordsøen. Og der findes mange billige hoteller, så det bliver ikke svært at finde et hotelværelse, der er inden for jeres budget.
Er I ikke typerne, der vil bo på et hotel midt i den megen larm og trafik, der opleves på Piccadilly, Soho, Covent Garden? Ønsker du i stedet et mere roligt hotel, som stadig ligger i centrum, er der ingen grund til bekymring. De hoteller er der også mange af i London. Med andre ord – der findes alt i centrum af London.
Bayswater, Camden, Knightsbridge, Chelsea, Mayfair og West End er alle fantastiske steder at bo og har nogle af Londons bedste og billigste hoteller. Du oplever ikke den megen larm, der er på Piccadilly, men til gengæld finder du billigere hoteller og bedre service – alt sammen inden for få minutters gang af Oxford Street og Bond Street, der er placeret i hjertet af London og tilbyder nogle fantastiske shoppeoplevelser, caféer, restauranter, biografer og teatre.
Uanset hvor du vælger at stille dine kufferter og tilbringe de korte nætter, er et billigt hotel i centrum af London et super udgangspunkt for en god storbyferie. God seng, bad og et super toilet er alt du skal bruge, mens du befinder dig på dit hotel. Så få timer som muligt skal tilbringes på dit hotel, idet London skal ses, høres og opleves. Den eneste måde at få de oplevelser er at befinde sig i gadebilledet og Londons centrum det meste af dagen, samt de tidlige nattetimer hvor en teaterforestilling eller et besøg på en traditionel pub eller en trendy café ville være den perfekte afslutning på en god dag. Det kan ikke andet end at få glæden frem i dig. Og det er det, en storbyferie til London handler om.
Den dyre, men formidable løsning
Er et billigt hotel i London ikke din kop te, og er du på udkig efter mere luksus, så du kan forkæle dig selv ved at bo på Royal National Hotel, der ligger et par minutters gang fra West End, Covent Garden og Londons centrum - det perfekte sted at indlogere jer. Der er masser af luksus og værelserne er af langt højere kvalitet end i Londons billige hoteller, men prisen er også derefter. En overnatning på et doubleværelse løber hurtigt op i 100 pund – men så får du også alt, du behøver