Billige Hoteller I London

„We aimed for the stars, but sometimes we hit London„. Et morbidt citat af Dr. Werner Von Braun, leder af det tyske raketprogram under anden verdenskrig og senere en af de ledende kræfter bag USAs rumprogram.
Byen er naturligvis for mange år siden blevet bygget op igen, og byder idag på tusindvis af forskellige hoteller i alle prisklasser – i niveaer fra alt fra en til fem stjerner. Hvis det er billige hoteller i London du sigter efter, er der heldigvis masser af gode muligheder.
London classic.
I området omkring British Museum ikke så langt fra Oxford Street og Covent Garden ligger der flere hoteller i mellemklassen. Prøv f.eks Hotel Waverley House. Her finder du traditionel britisk atmosfære samtidig med at hotellets værelser er nyistandsatte. Billige hoteller i London behøver langt fra være med tunge støvede gulvtæpper og uhyggelige lysstofrør i loftet. Når du vågner op om morgenen kan du vælge imellem den tunge engelske morgenmad og den noget lettere kontinentale. Men så igen – hvorfor ikke hoppe i baconen med begge ben – det er ferie!
Hotellet ligger tæt på undergrundsstationen Russell Square, der ligger på den linie der kører til og fra Heathrow lufthavn. Selvom dette område ligger midt i byen findes der faktisk flere billige hoteller i London heromkring.
Imperiebyen London
London har gennem sin rige historie været midtpunktet i et verdensomspændende imperie. Derfor er London en af de byer i verden med flest kulturskatte og de fornemste samlinger af alt fra egyptiske mumier til moderne kunst. Selvom der er mange billige hoteller i London betyder det ikke du behøver gå på kompromis med dine oplevelser.
Når du alligevel er i området omkring British Museum så stik endelig hovedet indenfor. Hvis du ikke er i humør til at gennemgå museets udstrakte samlinger, men måske bare vil have et hvil eller komme i ly for regnen er museets store overdækkede rotunde et besøg værd. Den verdensberømte arkitekt Sir Norman Foster skabte i begyndelsen af dette årtusind en storslået gladoverdækning af museets indre gård.
Gratis er bedre end billigt.
Billige hoteller i London er oplagte at søge efter men hvad med at bo gratis? En lokal teater og underholdningshjemmeside tilbyder gratis hotelophold såfremt man løser billet til en af de store shows. Det vil typisk være de store Lloyd Webber musicals som byen er så kendt for. Disse men også andre teaterstykker og dramaer medfølger en nats gratis ophold. Med en billig flybillet er man næsten på vej mod stjernene.
Magtens korridorer.
I Westminister ligger som bekendt det The House of Parliament – det britiske modstykke til vores folketing. Området har sin egen meget britiske charme. Her er ligger også Buckingham Palace og de kongelige parker der tidligere fungerede som jagtrevir for kongen. I dette område skulle man ikke tro der er billige hoteller i London, men det er der!
Prøv det trestjernede Best Western Victoria Palace der ligger placeret midt blandt herlighederne. Hotellet har værelser med eget bad og ligger fem minutters gang fra bus-, tog- og undergrundsstationen Victoria. Hvis du vælger at booke dit billige hotel her er du tæt på det hele og kan nemt komme til og fra lufthavnen.