Billige Hotel I London

London – den pulserende storby, der med forstæder har flere indbyggere en hele Danmark. Ja, det ville være fedt at komme der over, men hvor er det billigste hotel i London, og er det det bedste?
Her kommer der en gennemgang af nogle af de billige hoteller i London:
Imperial Hotels
Imperial Hotels er en kæde af seks hoteller i det centrale London. De bryster sig af at have en god pris, uden at gå på kompromis med prisen. Derudover har de en ordning, der gør at man har adgang til alle de andre hotellers faciliteter, når man bor på et af hotellerne. Det kan være ting som parkering,sightseeing ture, bowling og meget mere. De seks hoteller varierer i pris. Det billigste fra 45 £ pr. overnatning og det dyreste fra 84 £ pr. overnatning. Alle hoteller befinder sig i Bloomsbury området.
Central Park Hotel
Central Park Hotel i London er et andet billigt hotel, der slår meget på at have en god placering i byen. Hotellet ligger tæt på Hyde Park og Kensington Palace. Derudover er det også tæt på metroen i London. En af fordelene ved dette hotel i London er, at hvis der er to betalende voksne, kan man få et barn på op til fire årgratis med. Tæt på hotellet ligger Queensway and Whiteleys shopping center der, som navnet antyder, er et shoppingcenter der ligger tæt på hotellet. Hvis man reserverer et rum på nettet får man online rabat, og kan få prisen helt ned på 42 £ pr. overnatning.
Strand Palace Hotel
Strand Palace Hotel i London har 786 værelser, hvilket gør det til et rimelig stort hotel. Det store hotel har 24 timers roomservice, hvilket bestemt kan betale sig, hvis man kommer lidt for sent hjem efter en tur med sightseeing i London. Hotellet henvender sig også til businessfolk, da det tilbyder diverse konferencerum. Dette hotel i London har en lang historie, og er faktisk over 100 år gammelt. Den oprindelige foyer i hotellet er taget ud, og delvist rekonstrueret på ’the Victoria & Albert museum’ i London. Dette hotel er knap så billigt, med en pris pr. overnatning på mellem 100 og 150 £. Denne pris er dog inklusiv en ’English breakfast’ og skat.
London byder på et væld af hoteller, og hvis man giver sig tid til det, kan man finde mange gode tilbud på nettet. Her er der nævnt nogle få af hotellerne, samt hvad de kan tilbyde, men der er som sagt et væld af billige hoteller i London. Det kan også være en god idé at tage beliggenheden med i overvejelserne. Hvor ligger de ting I gerne vil se, i forhold til hotellet? Godt nok har London et veludbygget metrosystem, men det bliver også hurtigt anstrengende at skulle hoppe på et tog, hver gang man skal noget. Især hvis man er der flere dage i træk, så selvom de billigste hoteller måske ligger i udkanten af London, skal man gøre op med sig selv, om det er værd at spare de penge, når det resulterer i en længere transporttid.