Billige Hostels I London

Hvis man skal overnatte i London, hvad enten det er én eller flere nætter, så er det værd at overveje et hostel frem for et hotel, hvis man gerne vil slippe så billigt som muligt. Den store forskel på et hostel og et hotel i London, er bl.a. at der oftest ikke er hverken halv- eller helpension, og at der oftest ikke er andet i et rum end en seng, en lampe, og et skab.
Hostels er derfor også et godt alternativ til et billigt hotel i London, hvis man skal overnatte længere tid. Der er hvad der behøves til at overnatte, men så heller ikke andet. Selvfølgelig findes der hostels i London hvor kvaliteten er højere, men generelt er hostels et udtryk for noget der er endda billigere end et billigt hotel i London.
Når man bor på hostel i London er der sjældent nogle fastlagte planer for ud- og hjemrejse fra hostellet. Med andre ord vil man altid kunne bo på hostel lige nøjagtig de dage det passer en, og lige så lang tid det passer en. Det er populært at tage et weekendophold i London hvis man skal til et arbejdsrelateret møde e.lign., og her er hostels også et godt bud. Man kan kort sige at hvis man ikke har brug for en særlig stor luksus, og kommer til at skullel bruge al sin tid i London på at være alle andre steder end hostellet, f.eks. ved at besøge seværdigheder i London, så er hostel det perfekte bud. Betaler man for de lidt dyrere hostels vil man nærme sig et hotelniveau, men stadig udkonkurrere prisen for sådan et.