Billige Fly Til London

At rejse til London med fly er i dag meget populært. Det er især blevet populært at rejse til London, fordi det er muligt at rejse med ganske billige fly. Selvom vi her i Danmark ikke bor langt fra London, så er det ikke udelukkende grunden til de billige fly. Et sted som f.eks. Sankt Petersborg i Rusland, der rent geografisk heller ikke er specielt langt væk, er meget dyrt at rejse til, og har langtfra lige så billige fly, som til London.
London er et populært rejsemål, da Storbritannien siden industrialiseringen har fået en enorm betydning for udformningen af verden, trods dets relativt lille størrelse. I dag betyder Storbritannien og generelt London reelt set langt fra lige så meget, men London er stadigvæk en af verdens mest berømte storbyer, og derfor er der mange billige fly til London.
Vil man finde billige fly til London, skal man gøre brug af de billige flyselskaber. De billige flyselskaber er fly som f.eks. Ryanair, hvor man nemt kan komme med et af de mange billige fly til London. Ryanair er et meget billigt flyselskab, men det kan dog også godt mærkes. De billige fly er ikke specielt store, der er ikke meget plads, og man skal betale ekstra for en række ting. Drikkevarer ombord på fly er ikke kendt for at være billige, men på de billige fly er de endnu dyre. Samtidig skal man også betale for bagage udover håndbagage, på de billige fly fra f.eks. Ryanair. Selvom der er disse ekstrapriser, kan man uden problemer komme med et af de billige fly til London, uden at komme til at betale mere end ved et dyrere flyselskab, som f.eks. SAS.
Ved de billige fly til London skal man nærmest betragte det som bus- eller togbilletter. Priserne er billige, og du skal ikke forvente noget specielt, udover at komme fra punkt A til B. Rejsetiden for at komme med de billige fly til London er heller ikke særlig lang, så at det ikke er komforten der er i højsædet, kan man sagtens leve med. Som sagt afgår der mange fly til London, og fordi der afgår så mange af de billige fly til London også, så er det nemt at finde et afgangstidspunkt der passer en bedst.