Billige Fly London

Har du lyst til en sviptur, er billige flyture til London en oplagt mulighed. Oplevelserne i London spænder vidt, Storbyen rummer et væld af tilbud lige fra shopping til multikulturelle oplevelser.
Rigtig mange selskaber tilbyder billige fly til London. Ryanair, Norwegian og SAS er bare nogle af dem der dagligt tilbyder billige fly til London. Nå man først er ankommet til London, ligger England åben for udforskning. Fra alle de store lufthavne bl.a. Gatwick og Heathrow, kører tog direkte til knudepunkterne i London. Teater, fodbold, basarer og koncerter præger byen som et næsten uoverskueligt marked. Overnatningsmuligheder fås til en fornuftig pris, specielt hvis man tager til takke med „lidt„ mindre. Selve transportsystemet er yderst effektivt og forholdsvis billigt at benytte.
En tur til London med billige fly, svinger naturligvis i pris, men afgange er der nok af.
SAS har for eks. Mellem 4 og 6 billige afgange til London om dagen.
Priser findes ofte fra ca. 200 kr. til 700 kr. hos de forskellige billige selskaber
Det er utroligt populært for tøjglade mennesker at tage en billig fly rejse til London, og handle sko, støvler og tøj. Udbuddet er omfangsrigt og en spændende inspirationskilde for den interesserede. For det „mandlige„ publikum, er der naturligvis også mange tilbud i form af pubber, hvor der skænkes mange spændende brygge.
Fodbold har en omfangsrig betydning for englænderne og er altid et samtaleemne i London som i resten af landet, det må siges at knytte sig kraftigt til den Engelske kultur. Næsten alle dele af Londons forstæder, har deres eget fodboldhold.
Den billige fly rejse til London, omfatter samtidig det „globale„ køkken, man finder i London. Da de fleste nationaliteter repræsenteres i London, er her en hel unik mulighed for smagsoplevelser. Her nævnes blot lidt af det man kan udsætte sig selv for: Indisk køkken som er berømt, selv i England, Pakistansk, Kinesisk og Tyrkisk er blot lidt af det der venter ved en billig fly tur til London. Der er da også stadig mulighed for at købe sig en gang „fish'n'chips„ flere steder.
Rent musikalsk afholder nogle af de største kunstenere i verden deres koncerter, netop i London, derfor rejser mange med billige fly til oplevelser i London ved sådanne events.
Året rundt spilles der en bred vifte af musicals i London, som tiltrækker mange i forbindelse med en billig weekend flyvetur til London. Bygningsværker og monumenter er et syn værd i London. Den historie interesserede finder rigelig næring til oplysninger om det gamle stolte imperium.