Billige Billetter London

Vi kender det allesammen. Ferien nærmer sig, men du har endnu ikke helt besluttet dig for om du har råd til at komme ud og rejse eller bare må blive hjemme. Økonomien trykker os alle og det må ikke koste en million at komme væk – men det behøver det sandelig heller ikke! Desuden behøver du ikke tage til den anden side af kloden for at opleve noget eksotisk. Hvad med en tur til London – billige biletter til London er ikke så svære at finde som du tror. Desuden er det overskueligt at finde billige hoteller i London – så hvad er din undskyldning?
London er let tilgængeligt
Englands hovedstad er et omdrejningspunkt for flytrafikken, så det er altid muligt at finde billige billetter til London med fly fra de fleste steder i verden. Fra Heathrow og Gatwick Lufthavn er der direkte forbindelse til centrum af London med tog, bus og taxa til de der har råd. Billige billetter London kan findes hele året rundt.
Efter få dage i London har man det som om man har været vidt omkring. Byens mange forskellige kvarterer giver dig indtryk man i de færreste byer oplever som turist. Med billige billetter til London er der ikke langt til alsidige sanseindtryk.
Hvordan vælger jeg?
Billige billetter London kan findes på lavprisflyselskabernes hjemmesider. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på at servicen ikke er helt som hos de etablerede selskaber. But who cares – turen er ikke så lang igen. Alligevel skal du holde dig for øje at der ikke altid er mulighed for at afbestille og så er der de ekstra afgifter. Det kan være sådan at der kommer ekstra pris på rejsen. Nogle gange vil du komme ud for at skulle betale ekstra for din baggage. En ekstra udgift man typisk ikke havde set komme. Lad derfor være med at være „Mr Nice Guy„ når du bestiller dine billige billetter til London. Det er din ret som forbruger at få oplyst billettens fulde pris når du køber.
Hvis du leder efter billige billetter London så hold øje med følgende lavprisselskaber der alle flyver til London - Cimber Sterling, Easy Jet, Norwegian Air og Ryanair.
De gamle flyselskaber
Hos de etablerede „gamle„ flyselskaber som f.eks British Airways, SAS, Air France og Lufthansa forventer de fleste lidt mere af det hele. – drikkevarer og mad ombord, venlige stewardesser måske ligefrem lidt mere benplads. Det kan være tilfældet og som udviklingen har foregået de senere år med øget konkurrence blandt flyselskaberne er de „etablerede„ blevet nødsaget til at sænke priserne. Dette naturligvis til glæde for forbrugeren som nu kan købe billige billetter til London. Der er altså ikke nødvendigvis længere forskel på priserne mellem de etablerede og lavprisselskaberne, så se dig godt om efter billige billetter til London.
Brug en søgemaskine til at finde billige billetter til London.
Den mest oplagte metode til at finde billige billetter til London er at anvende en eller flere af de mange rejsesøgemaskiner, der findes på nettet. Prøv Skyscanner, Goleif eller Mr. Jet og skriv dit rejsemål og rejsedatoer på siden. Her får du efter lidt ventetid de givne muligheder på f.eks billige billetter London.