Billig Weekend I London

Udforsk London
Efter bare en weekend i London har man det som om man har været i flere dele af verden. Byens mange forskellige kvarterer og mangfoldige indbyggere giver et samlet indtryk man i de færreste byer oplever ved bare at tage nogle få stop med bussen eller toget. Efter en billig weekend i London føler man sig opfyldt med sanseindtryk.
På en billig weekend i London kan man desuden blive opdateret på mode, musik- og gadeliv som ingen andre steder. Byens muligheder for shopping, museums- og restaurationsbesøg giver dig uforglemmelige oplevelser.
Kom billigt afsted
Hvis man booker et par måneder i forvejen ligger prisen på en flybillet frem og tilbage på under 700 kroner. Dette uanset om man vælger at rejse fra København eller Billund lufthavn. Mange lavprisselskaber konkurrerer på ruten, så brug lidt tid på nettet og find flybilletten til en billig weekend i London.
Bo billigt
Udenfor sæsonen er det muligt at leje et billigt hotelværelse i f.eks Londons charmerende West End. Her ligger der flere hoteller, hvor en overnatning i et tre-stjernet hotel ikke behøver at koste meget mere end 300 kroner pr nat. Uanset hvor man vælger at bo har storbyen London den fordel at offentlig transport er effektiv og billig. På en billig weekend i London er den typisk britiske „Bed and Breakfast„ også en mulighed, selvom dette fænomen er mere udbredt når man kommer længere udenfor byen.
Billig Shopping
Gennem de senere år er den østlige del af byen blev langt mere hip end det billede som den bedagede tv-serie „East Enders„ gennem mange år har givet bydelen. På en billig weekend i London vil være oplagt at tage forbi det traditionelt nedslidte indvandre-nabolag, der nu er blevet trendy, med secondhand modebutikker og livlige caféer. Spring endelig på „tuben„ og begiv dig ud for at få en anderledes London oplevelse.
Spis billigt i Brick Lane
Når du alligevel er i området er der gode muligheder for et lækkert måltid til få penge. I Brick Lane, der er kvarterets hovedgade, ligger der adskillige pakistanske og bengalske restauranter, der alle konkurrerer om de samme kunder. Hvis du ikke lige er på de breddegrader er den traditionelle Fish and chips altid en oplagt mulighed på en billig weekend i London.