Billig Til London - Rejs Billigt Til London

Trænger du til en weekend væk fra alting? Så spring på et billig fly til London, oplev den engelske hovedstad og alle de skønne ting, som en dejlig og billig rejse til London tilbyder – her kan du hygge, gå på pub, museum eller gøre dét, de fleste elsker: Gå på en masse London shopping.
- Vigtigt
Sørg for at have det sjovt
London er en charmerende by fyldt med en masse tilbud, der gør billige rejser til London til noget ekstra:
Se en musical - der er et bredt udvalg. Du kan finde nemmest den, der passer til dig ved at søge på nettet. På mange hjemmesider kan du også bestille billetter i forvejen, hvis du fortrækker det. Søg under Musical London på google, og du er godt på vej.
Shop – Hvis du køber billige billetter til London, så har du måske lidt ekstra sparepenge, som du kan bruge på at forkæle dig selv.
Shop billigt her
Oxford Street
Regent Street
Carnaby Street
Shop mærkevarer her
Sloane Street
Covent Garden
Knightsbridge
Soho
Shop vintage her
Notting Hill
Bridge Lane
Stationen Angel Tube.
- Find
Billige flyrejser til London
Der er jo ingen grund til at betale så meget for dit fly til London, at du må leve af spagetti resten af måneden. Prøv derfor at skaffe nogle billige flybilletter til London til dig og dem, du gerne vil nyde turen med.
De billige billetter til London finder du nemmest ved at lave en fællessøgning på eksempelvis momondo, flyrejser eller expedia. I søgefeltet skal du skrive, at du gerne vil med fly til London. Er du ikke tilfreds med udbuddet på de hjemmesider, kan du også google for at finde et billig fly til London. Skriv eksempelvis i søgefeltet: Billig London, fly London eller billig fly London, så skal der nok dukke et godt tilbud op på en hjemmeside, der kan passe dig.
Du skal blot have lidt tålmodighed og blive ved med at søge, så dukker den helt rigtig London rejse op.
- Sådan finder du
Billige hoteller i London
Hvis du skal have råd til en masse shopping og en enkelt musical i London, så er det en god idé at finde et billigt hotel i London, hvor du kan bo. Husk, at du er taget billigt til London for at opleve byen og ikke for at slænge dig indendørs. Så gå på kompromis med hotellet og find et, der er rart og ikke alt for dyrt.
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du kan sove godt og trygt i den fremmede by, så hotellet skal passe til dig. Søg derfor efter hotel på hotels – her kan du selv vælge både pris og område.
- Tag
Billigt til London
– hvorfor? Fordi billige rejser til London kan hive dig ud af den daglige trummerum og gøre hverdagen mere sjov! Og et billig fly til London er jo ikke mere end et klik væk. Så kom hellere i gang med at planlægge NU.