Billig Til London

Gode oplevelser til næsten ingen penge
Kom billig til London og nyd en storbyferie med alt hvad dertil hører af shopping, musicals, natteliv og forlystelser. Et weekendophold London behøver på ingen måde at koste en formue. Den smukke, farverige by bugner af gratis og billige oplevelser for både store og små. Her på siden kan I finde tips til, hvordan I kommer billig til London og får masser af gode oplevelser til næsten ingen penge.
Flyv billig til London
Med det stigende antal lavprisflyselskaber har I rig mulighed for at komme billig til London. Priserne svinger meget, og det kan derfor betale sig at undersøge markedet grundigt, inden I bestiller, hvis I vil så billig til London som muligt. Derudover er det en god idé at bestille billetten i god tid, da mange selskaber tilbyder gode rabatter på forhåndsbookede billetter. Vær desuden opmærksom på, at priserne kan svinge alt efter årstider og højtider. Er I fleksible med hensyn til afrejsetidspunktet, kan det ofte betale sig at rejse udenfor de traditionelle ferieperioder for på den måde at komme ekstra billig til London. Find billige London flybilletter på www.momondo.com eller www.skyscanner.dk. Begge sites sammenligner priser fra hundredvis af flyselskaber og rejsebureauer, og kan dermed give jer nemt og hurtigt overblik over aktuelle priser.
Overnatning til gode priser
Vil I så billig til London som muligt, kan det betale sig at bestille overnatning selv frem for at købe en samlet pakkerejse. Mange rejseselskaber tager ekstra gebyr for at pakke rejsen for jer, og I har heller ingen indflydelse på, hvorvidt de vælger et dyrt eller mere prisvenligt hotel. For at komme billig til London, bør I derfor købe flybilletter separat og efterfølgende lede efter et godt og økonomisk attraktivt sted at bo. Kig eventuelt på sider såsom www.booking.com, www.hotels.com eller www.hotelweb.dk for at finde gode priser på hoteller i London. Som tommelfingerregel bliver priserne dyrere, jo tættere på centrum, I bor. For at spare kan I derfor med fordel bestille et hotel lidt udenfor centrum, gerne tæt på en metrostation, så I nemt kan komme ind til bymidten. Den offentlige transport er særdeles velfungerende og enkel at finde ud af i London, så I kan sagtens få storbyfornemmelsen, selvom I bor i udkanten af London.
Gratis oplevelser i London
I kan sagtens spare penge i London uden at gå på kompromis med oplevelserne. Byen bugner med gratis oplevelser for enhver smag. Nyd byens mange hyggelige parker, tag på spadseretur langs Themsen eller oplev den spændende gadekunst, som I finder overalt i byen. Der er også et væld af gratis museer og spillesteder med fri entré. Også når det gælder shopping, kan I komme langt for små penge. Frem for at opsøge de ekstravagante fashion butikker, kan I nyde stemningen på de farverige og levende gademarkeder, hvor I finder alt fra mode og loppefund til antikviteter og blomster. Prøv for eksempel Camden Markets i Camden Town, hvor I finder masser af originalt design i retro og vintage stil til næsten ingen penge. I kan også tage til Portobello Road i Notting Hill, hvor der ud over et væld af sjove loppemarkedssager, er et stort udvalg af frugt og grønt til picnickurven. Dermed har I frokosten hjemme og kan nyde et lækkert måltid i det grønne. I kan altså både komme billig til London og spare masser af penge under opholdet, og således få en forrygende storbyferie, uden at det koster en formue.
Gode spisesteder til gode priser
Ud over picnic kan I spare masser af penge ved at nyde et måltid på en af byens prisvenlige spisesteder. Der findes et væld af hyggelige restauranter, som serverer et lækkert og veltilberedt måltid til under hundrede kroner. Prøv for eksempel den populære restaurantkæde Taz, som serverer skønne, tyrkiske retter af gode råvarer. Restaurantkæden har jævnligt ekstraordinære tilbud, hvor I eksempelvis kan få to retter for 80-90 kroner. Også Wagamama er et godt bud, hvis I vil spise billigt i London. For særdeles rimelige priser kan I mæske jer i vidunderlige thai-retter såsom supper, nudler og forskellige ris-retter med eller uden kød. Derudover findes der et stort udvalg af indiske restauranter med både buffet og a la carte, hvor I kan spise jer mætte for under hundrede kroner. Kom billig til London og glæd jer til kulinariske oplevelser i den prisvenlige afdeling. Så kan hele familien nyde en god middag, uden at det vælter budgettet.