Billig Rejser London

Hvis man skal på en rigtig storbyferie med shopping, er London et oplagt sted at tage hen. Det er det perfekte weekendophold eller miniferie, uden at være for dyrt. Hvis man kan bo lidt uden for London, er hotellerne ret billige at bo på, men jo tættere man kommer på centrum, des dyrere bliver de. Der er mange butikker, som er forholdsvis billige lige nu, da kursen af pund, er lavere end den har været de sidste par år. Der er rigtig mange skobutikker i London, og hvad er det bedste en pige ved? Det er nemlig sko og støvler. På Oxford street er der mange butikker, og her er noget for enhver smag. Det er en meget befærdet gade, og man skal passe på dine ejendele. Har man derimod ikke lyst til at shoppe, byder London på mange seværdigheder. Der er Big Ben, London eye og London Tower. Er man mere til udnerholdning er Madam Toussauds en oplagt mulighed! Der er også London Dungeons. Der er noget for enhver smag i London. Der er også mange musicaler året rundt, og er man i London, er man næsten nødt til at tage ind og se en. Man kommer ikke til at fortryde dette.
London byder desuden på mange hyggelige barer og spisesteder. Der er noget for enhver smag, men er man i London, skal man ind og smage en gang Fish and chips. Det er kun i London man kan lave den ret ordentligt!
Lavpris flyselskaberne reklamerer med billige flybilletter til London, hvis man kan rejse på workingclass derover. Skal man derimod have Business er billetterne til London noget dyrere. Der går fly fra Danmark til London hele tiden, og specielt Billund reklamerer med fly til London, og nogle gange kan man købe „pakketilbud„ med hotel og fly til London. Man kunne også tage et kig på de mest glamourøse hoteller i London. Hotel London, Royal National Hotel og President Hotel, ligger alle inde i centrum, med gode udsigter. Det er nogle dyrere hoteller, som ikke alle pengepunge har råd til. Der er også mange steder i London, hvor man kan bo billigere end disse dyre hoteller. I Waterloo ligger nogle hoteller lige ved underground stationerne.
Vil du gerne lidt væk fra hverdagen, så tag en veninde- kæreste- eller hyggetur til London i en weekend, og forkæl dig selv. Fly og Hotel i London kunne ikke være billigere end det er lige nu. Som et plus tager det heller ikke lang tid at flyve derover, det tager ca 1½ time. De billigste billetter lander i Stansted (en times kørsel fra London) så det skal man være opmærksom på.