Billig Rejse Til London

London er for mange danskere et attraktivt feriemål. En af grundene er, at det er så tæt på Danmark. Det er faktisk muligt at flyve til London i en weekend, og stadig få noget ud af turen. I takt med den øgede konkurrence på flybilletmarkedet, er det blevet meget lettere at få en billig rejse til London. En flybillet behøver ikke koste mere end 500 kroner. Men hvad er der så at se der, når det nu er så let at få en billig rejse til London?
For at nævne det åbenlyse er der alle de kendte seværdigheder, Big Ben, Houses of Parliament og Tower of London, men der er meget mere end bare det. London byder på et pulserende storbyliv, som i forhold til Danmark også er hurtigere med på moden fra Amerika.
Selvom London ikke er så langt væk, er det også en oplevelse at se, hvordan menneskerne er anderledes i forhold til Danmark. Er det fx rigtigt, at folk der bor i London har en „stiff upperlip„?
En billig rejse til London er noget der i lang tid fremover kan blive et samtaleemne med vennerne, familien eller kæresten. Mange danske par tager på et weekendophold i London, fordi det er så let at finde en billig rejse til London. En sådan rejse kan være det, der får dig til at finde ud af om det er den eneste ene du har taget med, eller om det ikke vil holde. Det kan også være det der bringer gnisten tilbage i forholdet, hvis det er noget der mangler. Under alle omstændigheder er en billig rejse til London noget romantisk, som man som par ikke må snyde sig selv for.
Der er selvfølgelig også mulighed for selv at tage på en billig rejse til London. Hvor mange gange har man ikke set seværdighederne i fjernsynet, og drømt at man selv kunne være der, og se det i virkeligheden. Med en billig rejse til London får man muligheden. Unge mennesker på sabbatår bruger også ofte London som en destination, hvor de tager hen for at arbejde. På grund af at England er et EU land, skal man heller ikke til at bøvle med papirer, som det ville være tilfældet, hvis man rejste udenfor EU, som fx til USA. Derudover er en billig rejse til London naturligvis også billigere end en dyr til staterne. En billig rejse til London kan arrangeres som man vil. Der findes rejsebureauer, som sørger for det praktiske, men man kan også selv gøre en del af arbejdet, og på den måde spare penge. En virkelig billig rejse til London får man, hvis man har nogle bekendte man kan bo ved i storbyen. Det er så spørgsmålet om det er særlig velegnet, hvis man er derovre som par, men som enkeltperson kan det sagtens lade sig gøre. Der er selvfølgelig også en mulighed for at bo på KFUK’s hostel i London, hvilket ikke koster det samme som et hotel.
Hvis man er af sted som et par, er det nok en god idé at finde et hotelværelse. Det vil selvfølgelig betyde at det ikke bliver en nær så billig rejse til London, men hvad giver man ikke for at have et godt forhold og få en fantastisk oplevelse oven i købet?