Billig London Weekend

De billige flybilletter til London, gør byen et eftertragtet feriemål for turister, der ønsker at holde en vaskeægte storbyferie eller bare vil et smut væk fra hverdagen. Det er meget populært at tage sig et weekendophold i London, da det efterhånden er blevet den storby i Europa, der er nemmest og billigst at komme til for danskerne – på trods af at England og London ikke er landfast med resten af Europa.
Den øgede konkurrence på rejsemarkedet gør nemlig, at priserne på flybilletter er styrtdykket, hvilket i de fleste tilfælde gør det billigere at flyve til London end at køre til f.eks. Paris.
Desuden er London i sig selv et interessant sted at tilbringe en weekend. Byen emmer så meget af kultur og historie, at det er de færreste byer i verden, der kan være med.
Faktisk er der så meget at se, at det slet ikke kan opleves på én enkelt weekend. Derfor er London en by som mange oplever af flere omgange. Mange har f.eks. været i London og set Big Ben, The London Eye, Tate Modern og mange af de andre verdenskendte monumenter som London byder på, men aldrig set Abbey Road, oplevet en koncert i Royal Albert Hall, gået en tur i Hyde Park eller shoppet i Harrods.
Andre tager en weekend i London for at opleve en af de lokale fodboldklubber som Chelsea og Arsenal, der belejligt nok spiller netop i weekenden.
Så hvor skal man starte sin weekend i London?
Én måde at starte sin weekend i London på, er at tage en tur rundt i byen med byens karakteristiske dobbeltdækkere eller en tur ned af Themsen, for at få sig et overblik over byen og se nogen af byens turistattraktioner fra gadeplanet.
Busserne gør holdt ved diverse turistattraktioner i London, som f.eks. Tower of London, hvor det dog kan være en god idé at bestille billet i forvejen, hvis man rejser inden for højsæsonerne.