Billig Hoteller I London

Det kan være svært at finde billig hoteller i London, specielt fordi der er så mange forskellige at vælge imellem. I en storby som London er der heller ikke altid garanti for at pris og kvalitet konsekvent hænger sammen. Et af de lidt billigere hoteller kan være ligeså godt, som et af de lidt dyrere, så valget af hoteller i London bærer måske ofte mest præg af satsning og gode råd fra andre.
Når man sidder med sine billige flybilletter til London i hånden og kun mangler et sted at sove for at have de grundlæggende dele af rejsen på plads, kan det nogle gange virke som om, at London har flere hoteller end indbyggere og det synes komplet umuligt at danne sig et overblik og vælge det helt rigtige, gode og billig hotel. Men det kan betale sig at kigge sig godt for og søge internettet igennem efter gode priser og tilbud, ligesom det ofte kan være en kæmpe hjælp at læse de mange anmeldelser, som tidligere gæster har skrevet om de mange hoteller i London – det kan vise sig at være en god guide til at finde ud af hvilke hoteller, der er værd at bo på og hvilke man måske skal overveje en ekstra gang før man booker. Dog viser det sig hurtigt at meningerne om Londons hoteller er ligeså mange, som gæsterne – og det er mange!
Der er masser af billige hoteller i London, så det er bare om at vælge det, der ser ud til at passe bedst til dig; skal det være tæt på centrum eller har du ikke noget imod at transportere dig selv rundt i tuben? Skal der være luksus, så du kan opholde dig der i løbet af dagen eller skal du bare sove der? Skal du have et privat værelse eller er det okay at dele et større værelse med andre på et hostel? Det er helt op til dig selv og dine behov.
Hotel Royal National London og President Hotel ligger centralt ved Russel Square, hvor du kan være tæt på metrostationer, British Museum og Oxford Street. Royal Natinal ligger også tæt på Covent Garden, ligesom Strand Palace Hotel, der ligger i West end. Kings Hotel London ligger i Bayswater nær Hyde Park. Men der er mange flere billig hoteller i London, så kig internettet igennem og vælg det, som passer bedst til dig og dine behov. når du kommer frem er dit hotel måske fantastisk, måske knap så fantastisk – men så er det godt, at London er så spændende, at du alligevel ikke kan sidde på hotellet hele dagen!