Billig Flyrejser Til London

Vær din egen rejsedetektiv
Du er ved at planlægge et afbræk til London. Du ved hvor du vil bo og hvornår du vil afsted. Hvis du er indstillet på at på at bruge lidt tid foran compuren er der ofte gode penge at spare på dit køb af flybillet. At finde billig flyrejser til London kan nemlig sagtens lade sig gøre.
Hvad skal jeg vælge?
De mere etablerede „gamle„ flyselskaber som f.eks SAS, Lufthansa og Air France står for de fleste som kvalitetsvaremærker – selvom netop servicen hos de etablerede selskaber er faldet de senere år. De store selskaber har det svært med konkurencen med lavprisselskaberne. Derfor er de også nødt til at sænke priserne - til glæde for forbrugeren. Der er altså ikke nødvendigvis længere forskel på priserne, så se dig godt om efter billig flyrejser til London.
Lavprisselskaberne
Ulempen ved mange af lavprisselskaberne er at servicen og mulighederne for afbestilling ikke altid er så gode. Pas på ekstra afgifter. Især det irske lavprisselskab Ryan Air er tilbøjelige til at forlange ekstra pris for baggage og andet man som rejsende regner med er inkluderet i prisen. Uanset hvad man vælger bør man altid læse det med småt eller evt. kontakte sin rejseudbyder for skjulte afgifter.
Hvis du leder efter billig flyrejser til London så prøv følgende selskaber, der alle flyver til London: Ryanair, Cimber Sterling, Easy Jet eller Norwegian Air.
De etablerede flyselskaber
Mange af de store etablerede flyselskaber har det hårdt i disse år. Med de tilkomne lavprisselskaber tvinges billetpriserne ned. Et godt fif er at tjekke de flyselskaber, der har base i det land du vil rejse til. Hvis det er London, så prøv med British Airways.
Brug en søgemaskine til at finde billig flyrejser til London
Den nemmeste måde at finde en billig flyrejser til London er at anvende en eller flere af de mange søgemaskiner, der findes på internettet. Prøv Mr. Jet eller Momondo og skriv dit rejsemål og rejsedatoer på siden. Her oplyses efter et øjebliks ventetid om de givne muligheder på f.eks billig flyrejser til London.
Til den dovne
Som altid er det en oplagt mulighed at gå til sit rejseselskab og få dem til at bestille billetterne. Her kan man bede om at rejseselskabet kun leder efter afbudsrejser. Rejseselskaberne er de senere år begyndt at udbyde rejser til de forskellige destinationer, hvor man vel og mærke kun køber flybilletten. Billig flyrejser til London er ikke så langt væk!