Billig Fly London - Fluv Billigt Til London

I har bestemt jer, og der er ingen tvivl. Paris, Berlin, Madrid og Rom har alle fået baghjul og besøges måske næste gang, men den næste ferie skal gå til London. En storby med alt hvad det indebærer af pomp og pragt, tradition og kulturelle tilbud. Næste skridt er den altafgørende planlægning af turen, og der er mange valg, der skal træffes – fra billige flybilletter til og fra London til diskussionen om hvor i London nætterne skal tilbringes, hvis der overhovedet er tid til at hvile sig. London er en metropol i ordets bredeste forstand og med sine fem lufthavne, er der rigelig af mulighed for at få billige fly til og fra London.
Billige fly og hotelværelser bliver aldrig en mangelvare, når destinationen er London, og det får dig og dine rejsepartnere heldigvis glæde af. Så mangler du ønsker til jule- eller fødselsdagsgaver er det bare med at ønske dig nogle billige flybilletter til London, for med de nuværende priser er det ren gavebod.
Billige Fly
De billige fly til London finder du ved at bruge diverse søgemaskiner, samtidig med du selv tjekker priserne hos Ryanair, Norwegian eller EasyJet, som er nogle af de lavpris flyselskaber, der som oftest har billige billetter mellem Danmark og London. Brug lidt tid og find de billigste flyafgange – det betaler sig. Brug evt. de samme hjemmesider eller måske hotels.com til at finde billige hoteller. Så snart prisen stiger til over 40 pund for et dobbelt værelse per overnatning, skal alarmklokkerne ringe – der findes mange fine hoteller med en fremragende beliggenhed til lavere priser. Stil dig ikke tilfreds med det første hotel, du finder. Find et billigt hotel med en super beliggenhed såsom i Kensington, Paddington, Bayswater, Soho eller Victoria, hvor der er nem adgang til alle seværdigheder i London samt hurtig transport til alle Londons lufthavne.
Sko eller Støvler? Valget er dit
Og når de billige flybilletter er i hus, er stilen lagt til en fremragende storbyferie i London. Uanset personlige, kulturelle og kulinariske præferencer er der ikke langt mellem oplevelserne, da London er et samsurium af kulturer og etniske grupper, som alle bidrager til at gøre London til noget helt speciel oplevelse for besøgende. Tøj, sko, mad, kultur og sport varierer alt efter hvilken bydel, man befinder sig i. Er du til det mere flippede og originale er Camden et besøg værd; her kan du gå på besøg i et hav af tøj og skobutikker. Er du derimod til det mere stilrene er Oxford Street, Bond Street eller Brick Lane i East London gaderne, hvor du finder de nyeste sko og støvler til vinteren eller trendy stilletter til festmiddagen. Uanset hvad du søger, finder du det i London – det kan ikke være anderledes. Læg din billige flybillet og dit pas i tasken, tag din partner i hånden og kom af sted. London er kun én billig flyafgang væk, og det er alle pengene værd. God tur.