Billig Fly London

Vil man på shoppingtur i London, er dette efterhånden blevet en meget tilgængelig måde at holde en miniferie eller forlænget weekend på. Der hersker priskrig mellem flyselskaberne, hvilket kommer forbrugerne til gode i form af billige flybilletter, særligt til de europæiske storbyer.
Diverse online søgemaskiner hjælper forbrugeren med at søge priser blandt flyselskaberne, og gør det muligt at sammenligne priser og finde frem til de billigste flybilletter på markedet. Det kan godt være lidt af en jungle at navigere rundt mellem de forskellige søgemaskiner, da der ofte vil komme forskellige resultater alt efter hvor man søger. Prisen afhænger ofte også af om man skal flyve fra Aalborg, København, Billund eller en anden lufthavn, og afhængigt af hvor i landet man bor, skal man også indregne transport til lufthavnen med i prisen.
Musicals og shopping i London
London er en af de byer hvor det stort set altid vil være muligt, at finde en billig flybillet til, uanset hvor i landet man rejser fra. Derudover er der et utal af hoteller, så man kan bo lige i hjertet af byen. Her er altså rig mulighed for at undgå kedsomhed, hvis man har en weekend ledig og får lyst til lidt storbyatmosfære sammen med veninden, kammeraten eller kæresten.
Byen oser af charme og liv, og alle muligheder er åbne. Man kan f.eks. tage ind og se en af de mange berømte musicals, tage på sightseeing eller bare bruge hele dagen på at shoppe. London har et kæmpe udvalg af butikker for enhver smag. Her findes alt hvad hjertet begærer i form af sko, støvler, tøj og accesories. Er man ikke så meget til de flere etagers høje shoppingcentre og blanke finpudsede butiksfacader, kan London byde på flere forskellige markeder, især hvis man er der en weekend. Her findes alt fra antikviteter over vintagetøj til specielle kollektioner fra nye upcoming designere. Det skulle dermed være muligt at gøre et unikt fund, og komme hjem med en ny jakke eller et par sko som ingen andre lige har.
Det er med andre ord blevet nemmere at tage et break fra hverdagen, og hoppe på et af de mange billige fly til f.eks. London eller en anden storby. Man kan vel også sige at de billige flybilletter retfærdiggør lidt ekstra shopping, det er i hvert fald en logik som giver mening for de fleste piger.