Billig Ferie London

Hvad enten din lykke i livet er at rejse, shoppe, se fodbold eller besøge alverdens barer og diskoteker er London stedet for dig og dine rejsepartnere – det er den perfekte storbyferie. Og takket være det enorme udbud af hoteller, restauranter og flybilletter er det utroligt nemt at arrangere en billig ferie til London. Der er og vil altid være billige rejser til London.
Med Google som din trofaste partner kan I hurtigt finde flybilletter og steder at overnatte samt underholdningsmuligheder – Og i London er mulighederne mange, uanset om din rejsepartner er kæresten, veninderne, familien, eller det er gutterne, der skal på tur. Ryanair, EasyJet, Norwegian og andre lavprisselskaber tilbyder alle billige flybilletter til London fra Danmark. Billige flybilletter kræver dog, I rejser fra enten København, Århus, Billund eller Ålborg. Og på hotels.com og booking.com finder I billige hoteller overalt i London – uanset om I vil bo i Earls Court, Paddington, Chelsea, Kensington eller Notting Hill. Kort sagt, London tilbyder så meget, at der skal mere end én billig ferie til at stille dig mæt. Der er uendelige af muligheder for at planlægge den perfekte ferie til London, og jeres største problem bliver at forene jeres ønsker – pengepungen tager i hvert fald ikke skade, medmindre planen er at tage spenderbukserne på og gå på power shopping i Londons gader.
Ferie og London – To Sider af Samme Sag
Med en billig rejse til London i efterårs-, jule-, vinter- eller påskeferien får I det perfekte frirum i en travl hverdag og muligheden for at stresse helt af i en verdens mest kulturelle og historiske byer. Skal I på tøsetur, er der utallige af muligheder for at shoppe – hvad enten det er Highstreet butikker eller små eksklusive designer butikker, I søger. Er det tværtimod gutterne, der er på tur, er London med dens traditionsrige fodboldklubber og pulserende nattelive et absolut ´must´. Start dagen med en ´English Breakfast´ efterfulgt af ´a pint of lager´ på den lokale pub. Så er bunden hermed lagt til en eftermiddag i selskab med stemningsfyldte og syngende englændere på Emirates Stadium, White Hart Lane, Upton Park eller Stamford Bridge – alt efter om klubhjertet brænder for nyrige russere eller de trofaste ´eastenders´. London er også en fremragende feriedestination for dem, der søger en finkulturel ferieoplevelse. Der er museer og udstillinger an mas, men intet overgår det bugnende udvalg af kulinariske oplevelser – hvad enten I ønsker at bide skeer med det asiatiske, europæiske, afrikanske eller latinamerikanske køkken.
Inden I når så langt, skal I dog sørge for at få købt nogle billige flybilletter og hotelværelser – jo billigere ferien er at bestille, jo flere penge har I til fornøjelser: Og dem er der mange af. En billig ferie til London er alle pengene værd, og I kommer hjem en masse oplevelser rigere. Og når rejsen er begyndt, skal I huske at nyde de indtryk, London giver jer. Vi ønsker jer i hvert fald en god ferie.