Billetter Til London

Alle veje fører til London. Måske ikke det korrekte ordsprog, men ikke desto mindre er det sandt. Der er mange muligheder for at komme til London, uanset om du helst vil køre, sejle eller flyve. At køre kræver, du tager den ned gennem det nordvestlige Europa og tager tunellen under den Engelske Kanal. At sejle kræver, du tager turen over Nordsøen fra Esbjerg til Harwich med DFDS Seaways på et containerskib. Den nemmeste, hurtigste og billigste måde at komme til London er – og vil nok altid være – at flyve. Der findes et utal af søgemaskiner med henblik på at finde billige flybilletter, som du kan gøre brug af i din søgen efter de billigste billetter til London. Et andet godt råd er tjekke priserne på Norwegian, EasyJet og Ryanair – de er lavprisflyselskaber og har som oftest de billigste billetter.
Skal du have fingre i billige billetter til London, kræver det også, at du flyver fra København, Billund eller Århus, da det er de lufthavne, lavprisselskaberne letter og lander. Du kan være heldig at finde billige billetter til London Gatwick, men som oftest er de billigste flybilletter til London Stansted, der ligger lidt nord for London og cirka en times togkørsel fra centrum af London. Tjekker du priserne på det helt rigtige tidspunkt, kan du være heldig at få billetter til én krone stykket – du skal godt nok betale lufthavnskatter oveni – men det er stadig meget billige billetter og kan nok ikke findes meget billigere fra Danmark, når London er den foretrukne destination. Med så billige billetter er der masser af luft i budgettet til et fint hotelværelse eller til at fyre en masse pund af i en af Londons mange trendy og fashionable butikker. Og dem er der mange af, uanset hvor i London du bevæger dig hen.
Din ferie ville også stige i værdi, hvis du kalkulerer med dagligt at nyde godt af de mange kulinariske oplevelser, som London kan tilbyde - lige fra det indiske og kinesiske til det sydafrikanske eller argentinske køkken. London er en storby, der har så meget at tilbyde, at du aldrig bliver mættet. Du får så mange forskellige indtryk og oplevelser, at du har nærmest har brug for en ferie mere, når du kommer hjem igen - men tjek den lige af med chefen. Premier League, Madame Tussauds, O2 arena eller Royal Albert Hall: London har det hele og kan tilfredse selv de mest finkulturelle mennesker.
Men for at få del i glæderne skal du først sørge for at få billetterne til London i hus. Jo tættere du kommer på afrejsedagen uden at have købt billetter, jo dyrere bliver de. Så se at få tjekket travelmarket, skyscanner eller viviro og find de billige billetter, så kan du få den perfekte ferie i en af verdens mest charmerende, moderne og pulserende storbyer. Held og lykke med billetsøgningen og god tur, når du når dertil.