Big Ben I London

Vil du gerne til London og se dens seværdigheder? Lige i øjeblikket kan du besøge London, uden et større forbrug af dine sparepenge og se berømte steder som Big Ben i London. Specielt weekendophold i London kan betale sig, for herved kan man, hvis man forstår at udnytte tiden rigtigt, se det meste af London, som er værd at se og stadig nå hjem til sin yndlings serie i fjernsynet søndag aften.
'Big Ben i London' bliver normalt brugt for hele tårnet, når det tales af londonere, men navnet er reelt kun ment for den 13 tons tunge klokke, som befinder sig i toppen af tårnet, og det imponerende store ur som er 7 meter i diameter. Et anden interessant faktum er, at på BBC, den famøse engelske radio, bliver urets slag sendt i radioen, for at vise at England er et frit land.
Rejser til London er også en god idé hvis du gerne vil vende hjem med et par fine, unikke souvenirs. London er et af Europas mest eftertragtede shoppingsteder, og for de fleste 'Shopaholics'.
Går turen til London når de mangler nyt tøj, eksotiske eller udenlandske genstande, eller originale og sjove julegaver og fødselsdagsgaver til deres familie, venner og bekendte.