Besøg London Nu

Din næste tur går til London, hvor du kan opleve ufattelig mange forskellige ting. Du kan lave din egen sightseeing plan, og på den måde nå alle de sjove og spændende ting der finder sted i London.
Du kan tage til det Britiske Museum der blev bygget i 1753 og rummer over 2 millioner år af menneskets historie. De besøgende kan iagtage unikke skatte fra verdens kulturer under loftet. Verdenskendte objekter såsom Rosetta Stenen, Parthenon skulpturer og uhyggelige egyptiske mumier der har helt op til 5,8 millioner besøgende hvert år. Selvfølgelig er der også specielle guidede tours rundt i museet, så man kan få alle detaljer i galleriet.
Efter et besøg i det Britiske Museum, kan du tage et smut til det verdenskendte ur - Big Ben. Det er parlamentets hus og det store klokketårn, der til sammen danner Big Ben, hvilket også er Londons største varemærke.
Der kommer den flotteste lyd, når den store klokke inde i tårnet giver lyd fra sig, den har nemlig en massiv vægt på 13 tons! (13,760 lg).
Tepotten står på bordet, der er serveret engelske scones med kagecrème og marmelade, små sandwiches og lækre kager er på menuen - intet er så britisk som en gang aftenthe i Londons hjerte.
Fra The Ritz til The Savoy, Brown's Hotel til Claridge's, dette bestemt er nogle af Londons absolutte bedste aftenthe steder. Man skal dog bare have for note, at det kan være smart at bestille pladser og at der nogle steder kræves fint tøj.
Efter en dejlig kop varm te med tilhørende kage, kan man drage videre til de traditionelle Pubs. Et af de bedste steder at nyde en britisk øl når mørket falder på er den kendte pub 'Cittie Of Yorke'. Det er den pub der har den længste bar i hele Brittanien. Det er en stor historisk pub der tiltrækker store grupper der vil have et perfekt sted at nyde den britiske øl. Selvfølgelig kan man også indtage et solidt måltid og man kan også bestille buffet i underetagens bar. Det er også muligt at få udbragt mad til privatfester!
Du har nok oplevet pariserhjulet i tivoli, men det er det rene vand i forhold til The London Eye. Dette er en forunderlig måde at opleve byen - Fra luften. Til nytår kan man også se det fantastiske London Eye fyrværkeri, der er kendt i hele verden for sit storslåede rejse gennem byen. Det indeholder flere 4D effekter end nogen anden attraktion i England, så du vil føle du virkelig er der; Vind i håret, sne der falder ved dine fødder, gulvet der ryster og selv forskellige lugte. Du vil få et helt nyt syn på London - som du aldrig vil glemme.
Hvis dette ikke får dine tænder til at løbe i vand, vil stederne du ser få dine øjne til at funkle.
London - Stedet hvor alt kan ske.