Besøg London

Jeg kan starte med at give dig et link til en hjemmeside der forklarer det hele. Siden hedder „London-Turist„ og navnet giver vist sig selv. Den side fortæller alt om sightseeing i London.
Der er også „ilondon„ som også er en hjemmeside der er baseret på oplysninger om London og dem der besøger London og tager på sightseeing der. London er både nok mest en by med mange historiske ting, så man skal nok ikke tage på charterrejse der ville jeg sige. Men det er jo dit helt eget valg. Jeg ville helt klart finde ud af noget om London før jeg tog derned. Det er også en af grundene til at jeg laver denne artikel, fordi den er til dig der mangler noget information og som gerne vil være sikker på alt dernede og om der er noget man skal passe på.
Jeg vil i slutningen give dig nogle flere links til gode hjemmesider der kan hjælpe dig med dit besøg i London. Der er jo mange attraktive ting ved London. Mange vil beskrive det som Europas førende storby, på grund af de mange shopping muligheder og byens historie. Jeg ved i hvert fald at mange mænd ville tage ind og se en fodbold kamp. Det ville jeg også gøre, fordi nogle af de største hold i Europa og Verden spiller i London. Chelsea FC er en stor klub, men det er selvfølgelig også svære og dyre at skaffe billetter til, men jeg ville sige at det var det værd.
Det var alt jeg havde at sige om London og besøg i London. Håber du har fået noget ud af det. Jeg håber vi ses en anden gang.