Bed And Breakfast I London

En god hjemmeside er som giver dig mulighed for, ligesom på alle andre rejsesider, at vælge hvor du skal hen og hvornår og du kan selv vælge hvilken valuta det skal være. Priserne er ville jeg sige, ret billige. 300-500 pr. nat er ikke vel ikke det dyreste. Og hvis jeg var dig, så ville jeg starte med at kigge på en hjemmeside før jeg overhovedet planlagde det fordi på næsten alle rejsesider kan du planlægge din rejse eller „b&b„-rejse, og finde ud af hvor meget det koster. Så jeg ville sige til dig at du skal søge på hvor du skal hen i London og hvad for et hotel osv. Så du kan få planlagt din rejse helt.
Der er også en anden mulighed, og det er en ret kendt en. Hvis i har set tv, så har i også set den reklame med „Hotels.com Wake up happy„ og siden giver næsten sig selv. Det er en side med forskellige hoteller og de har virkelig mange Bed and breakfast-hoteller. Du kan også søge på hjemmesiderne om forskellige ting du vil have at hotellerne skal have. Det kan være vidt forskellige ting du vil have. Og forresten her er et link til „Hotels.com„ (2).
For dig som ikke helt ved hvad Bed and breakfast (B&B så kan jeg lige forklare nogle ting om det. Altså navnet giver sig selv, det er et sted hvor du spiser morgenmad og sover. Men det er også de eneste de tilbyder, du skal så selv sørge for resten af dine måltider. Du plejer at få et flot og rent værelse og dit eget badeværelse. Så det er hvad B&B er. Håber du har fået noget ud af denne lille tekst om det.
Håber vi ses en anden gang.