Attraktioner London

London’s top 5 seværdigheder:
1. Big Ben & Westminster
2. British Museum
3. Buckingham Palace
4. Tower Bridge
5. Covent Garden
London er det Britiske imperiums hovedstad og byen har gennem århundreder været blandt de førende i Europa. Det er en kolossal metropol, der har noget at tilbyde besøgende fra alle verdenens kroge. Med høj etnisk diversitet findes der restauranter og butikker med eksotiske retter og produkter som kan give én et verdensomspændene eventyr uden at forlade London
Der er 7.074.300 indbyggere i denne hovedstad på 1.579 Kvadrat kilometer hvilket, geografisk, gør den til en af de største by arealer i verdenen.
I denne metropol er der naturligvis en lang række attraktioner. De fem siteret øverst er de mest populærer, men det betyder ikke at man ikke kan udforske nogle af de andre spændene og mangfoldige attraktioner london har at tilbyde:
Madame Tussaud London er et voks museum som absolut er en af disse spændene seværdigheder. Se de største skuespillere fra monumenter i filmhistorien, eller udforsk musikverdenens absolutte megastjerner som også står udstillet som virkelighedstro voks figurer. Der kan hurtigt gå timer med at se de mange figurer, og et billede ved siden af Justin Timberlake er da heller ikke ad vejen, især når man ikke kan se på billedet at man står ved siden af en voks figur.
Det er heller ikke en undtagelse at møde nogle af de rigtige stjerner i Madame Tussauds voks museum da der afholdes arrangementer hvor der både bliver indviget nye figurer og A-list fester for de kendte.
London Eye er verdens højeste pariserhjul som hver dag bliver benyttet af tusindevis af spændte turister. Spændte fordi man får et unikt udsyn over denne historiske gigant af en by medens man står bekvemt inde i en glasbobbel 135 meter over jorden. Turen tager 30 minutter og koster 158.
Da man kan se 30 kilometer væk oppe fra glasbobbelen er det et ideelt sted at få et overblik over byens fantastiske relief og samtidig komme lidt væk fra menneskemængderne.
The London Dungeon er en turistattraktion i Tooley Street, nær London Bridge Station. Det er en udstilling over forskellige grufulde begivenheder i historien på en morsom og spændende måde, som gør at historie bliver mere interessant for den yngre generation. De mere end 40 historiske begivenheder som er dækket inkluderer Jack the Ripper, Torturkammeret og Judgement Day og er alle en slags interaktivt teater scener som man bevæger sig igennem.
Det er ikke seværdigheder i london der mangler.
Søg blot billigt hotel london og sightseeing london og PRESTO! Til london turist du kan blive, startene med et par klik med din mus. Du kan som alternativ til at flyve derover tage færgen, hvis du er mere til søfartstransport end lufttransport.
Så tag dig en london tur retur hvis du er træt af seværdigheder i Danmark og bliv en rigtig london turist.