Århus London

For beboerne i og omkring Århus har det tidligere været både dyrt, besværligt og tidskrævende at tage til London, da de udbudte afgange oftest var fra Billund eller København. Efter at Ryan air og andre lavprisselskaber er kommet på markedet og har set potentialet i Tirstrup Lufthavn er rejsen mellem Århus og London blevet billigere, nemmere og hurtigere. Hvor der før skulle en del transport til for at komme til et af landets benyttede lufthavne, kan du og andre århusianere nu blot stige på en bus i midtbyen, som kører til lufthavnen – og før du ved af det, befinder du dig i London. Det bliver ikke meget nemmere. Der er masser er muligheder for at booke billige flybilletter fra Århus til London – det er første trin, som kun kræver et par klik med din mus på internettet; det bugner med billige rejser til London, så dit dankort kommer med stor sandsynlighed ikke til at lide ret meget heller. Næste trin er at tage bussen fra Århus til lufthavnen og hoppe på flyet. Tredje trin; Nu er du i London og du skal bare nyde din pause fra den danske hverdag og sørge for at opleve alt det, som du kunne have lyst til.
I Londons pulserende storbyliv er mulighederne mange flere end i Århus, hvor mulighederne ellers allerede er mange. Hvis du har lidt ekstra tid og tålmodighed tilovers, kan det på det kraftigste anbefales, at du inden afrejse bruger et par timer på at læse nogle af de mange guides, der findes på internettet, som kan hjælpe dig til at overskue de mange ting, som kan opleves i London. Der er flere London seværdigheder end man kan nå at opleve på et par dage, så det er en god idé at prioritere, hvad det er, du gerne vil opleve, hvad end det måtte være; street art, kulturelle institutioner, historiske monumenter og bygninger, shopping, sport eller musicals.
Internettets guides kan hjælpe dig til at danne et overblik over London og snuse til det engelske storbyliv, mens du stadig sidder i Århus, med alt hvad det indebærer af shopping, pubs, restaurantbesøg og en masse kultur, historie og kunst.
Mange vil nok være enige i, at det er fedt at rejse, men at rejsen inden rejsen rigtigt går i gang, som kunne indebære flere timer i tog, ikke var særlig spændende. Med de mange afgange fra Tirstrup Lufthavn ved Århus er det altså nu blevet både billigere, nemmere og hurtigere at komme til London, fordi det ikke længere er nødvendigt at ofre en masse tid og penge på rejsen til lufthavnen, som før kunne tage flere timer. Så hvad venter du på? Der er masser af billige rejser fra Århus til London og der er masser af oplevelser, der bare ligger og venter på, at du kommer!