Arbejde I London

Om det er faglært eller ufaglært arbejde er ikke så vigtigt frodi mulighederne er der og der findes organisationer som gør det meget nemt at finde et nyt job og et opholdssted, gyldigt visum (om nødvendigt) o.s.v.
Disse organisationer er en form for jobnet.dk som formidler job i udlandet, ikke kun i London, og der er både efterspørgsel og et bredt udvalg:
På hjemmesider som
jobsabroad.com
justlondonjobs.co.uk
-finder du et bredt udvalg af jobs til rådighed I alle kategorier. Nogle er endda med formidling af bolig og meget velorganiseret med hensyn til visum og sørge for at man har en representant i London til at hjælpe én på plads.
Det er ikke påkrævet at man har en lang uddannelse, der er som sagt job i alle kategorier af erhverv og tider såsom natarbejde, sommerjob eller ufaglært arbejde og uanset om man søger faglært eller ufaglært arbejde i udlandet, er det rigtig godt at skrive på sit CV bagefter. Det viser man ikke er bange for at komme ud over ens comfort zone og prøve nye udfordringer i et nyt land.
Til de specifikke jobs som kræver at man er faglært findes hjemmesiden londonjobs.co.uk. Den er god som udgangspunkt idet den fungerer som jobnet for folk der søger job specifikt i London og omegn. Så er du software engineer eller Java developper for eksempel så er denne side måske noget for dig.
Hotel Branchen:
Er det hotel Branchen du er interesseret i så er RAM Universal Group måske noget for dig. Det er et græsk firma som formidler job i alle varianter indefor hotel branchen i mange lande og byer deriblandt London. Vil du være med i entertainment teamet på et resort, eller vil du være fastansat i hotellets reception, restaurant, bar, tour-guide, eller som oversætter o.s.v. så kan de måske skaffe dig hvad du ønsker.
Da London er et førernde samlepunkt for EU’s handel med omverdenen er der rig mulighed for at udvikle ens kompetencer indefor et hvilket som helst erhverv, men det er bestemt ikke alt hvad London har at tilbyde. Hvis man ikke kender til london seværdigheder endnu, er der et eventyr i vente. Med dets rige historie som bombningen af hele byen af den tyske luftvaffe under anden verdenskrig, bare for at give et eksempel ud af mange, findes der museer og attraktioner for enhver smag og alder.
Disse museer og attraktioner vil også være der efter arbejde og weekenderne hvis man tager derover for at arbejde. En god, ny og spændene kontrast til hvad man er vandt til herhjemme i Danmark.