All Inclusive London - Tag På Lækkert London Ophold

Når turen går til London, kan rigtig mange danskere godt lide at bo på et såkaldt all inclusive hotel, hvor alt altså er inkluderet i prisen. Det er blevet nemt at købe billige flybilletter til London, hvorfor det er blevet mere attraktivt at leve lidt mere luksuriøst i byen. Førhen var det kun det bedre borgerskab, der havde råd til at rejse med all inclusive til Caribien eller andre eksotiske rejsemål. Sådan er det dog ikke nødvendigvis længere.
Omkring årtusindeskiftet blev det for alvor populært at tage på storbyrejser til London. De mange billige flybilletter, der pludselig kom på markedet, krydret med lysten til at opleve Europa ændrede danskernes forhold til udlandsferie. Nu var en flyrejse med hotel og all inclusive ikke udelukkende noget, der nødvendigvis skulle være med Mallorca eller andre ferieøer som destination. Billigt og nemt blev det muligt at komme til de europæiske storbyer. Ikke med tog eller en 15 timers bustur, men med fly. Mange flyselskaber flyver fra både Billund og København til London Gatwick og Heathrow. En billig flybillet til London er nem at finde, hvis man er ude i god tid og køber på nettet. På momondo.com er det muligt at finde en lang række billige flybilletter, der kan købes over nettet. Vær dog opmærksom på, at flyselskaberne måske opkræver ekstra afgifter ved bestillingen.
All inclusive hoteller i London er der masser af, og de er ikke specielt dyre. Naturligvis hænger pris og kvalitet, som oftest, sammen, men London er på ingen måde dyr at bo i. Umi Hotel London kan anbefales. Sammensæt din all inklusive storbyferie til London på hotellets hjemmeside.
Der er naturligvis også en lang række andre all inclusive hoteller i London. En simpel google søgning er et godt sted at starte. Ellers er hotels.com fin, når man skal booke et hotel i London eller andre europæiske hovedstæder.